پرسش و پاسخ

شما می توانید در این بخش با سایر همکاران آشنا شوید، مشکلات خود را مطرح فرمائید و دانش خود را به اشتراک بگذارید. روش های ارسال پرسش و یا پاسخ:
1- ارسال ایمیل به: clcir@yahoo.com
2- تکمیل فرم «دریافت پرسش و یا پاسخ شما»

مطالب ارسالی شما پس از بازبینی توسط توسط مدیر سایت آپلود خواهد شد.




  • کد سؤال: 127
    توسط: اسماعیل گشتیل
    همراه: 09133219918
    ایمیل: ESI _GASHTIL@YAHOO.COM

  • باسلام به همکاران گرامی، من تولید کننده بلوک بتونی سبکNAC هستم. ترکیبات بدین صورت است: سیمان 300 کیلو گرم. ماسه بادی 300 کیلوگرم. آب با دمای 52 درجه 200 لیتر. پودر آلومینیوم 520 گرم. ضد یخ کلراید 5.200 کیلو گرم. با این ترکیبات در فصل گرما جواب میگرفتم اما در حال حاظر با داشتن تونل هوای گرم پس از رشد نهایی محصول بعد از مدت نیم ساعت از وسط محصول سوراخ شده و افت کرده و محصول سبک و خوبی بدست نمی آید. لطفا مساعدت لازم را عنایت بفرمایید. ممنون میشوم. با تشکر

  • پاسخ آقای: گلستانه
    همراه: 09124096020
    ایمیل:S.ali.golestaneh@gmail.com

  • سلام، بنده هم بتن گازی تولید میکنم. متاسفانه همین مشکل رو دارم. با تغییر فصل زمستان به فصل بهار، سیمان تغییر کرده و پس از ۸۰ دقیقه بتن شروع به افت و سوراخ شدن در سطح میکند. ضد یخ با کلراید یا همان نمک باعث تسریع در گیرش و بالا رفتن دما میشه ولی در سیمانی که تغییر کرده کارایی مناسبی ندارد. هنوز نتونستم علت رو متوجه بشم. البته سیمان دیگر کارخانه ها که این مشکل رو ندارن ساعت ۷ پس از بتن ریزی دما بالای ۶۵ درجه میرود که باعث ترک افقی در بتن میشود. اگر دما نهایی از ۵۷ ، ۵۸ کمتر شود مشکل ترک افقی نخواهد بود. ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.



    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 126
    توسط: علی دیاری
    همراه: 09112182461
    ایمیل: ali.dayari84@gmail.com

  • با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده در تولید بلوک سبک clc فعالیت دارم. مشکلی در تولیدات ایجاد شده که نیازمند راهنمایی شما دوستان عزیز هستم. دانسیته قسمت وسط بلوک از سایر قسمتها کمتر بوده و ازهمین ناحیه دچار شکستگی می شود. علت این اتفاق چیست و چه راهکاری را پیشنهاد می کنید؟؟ با تشکر


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 125
    توسط: رضا احمدزاده
    همراه: 09147885296
    ایمیل: nanobetons@gmail.com

  • سلام و درود بر دوستان و همکاران محترم. یک سوال از دوستان عزیز دارم و امیدوارم راهنمایی فرمایید. برای تولید بتن سبک با دانه های پلی استایرن منبسط شده از کدام افزودنی یا روان کننده استفاده نمایم که هم نسبت آب به سیمان را کاهش بده و هم باعث پخش منظم دانه های پلی استایرن در داخل بتن گردد؟ با تشکر فراوان.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 124
    توسط: ایوب هراتی
    همراه: 09375998874
    ایمیل: taha.f@gmail.com

  • سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. بنده در تولید محصول بلوک سبکم. مشکلی دارم و اون هم ترک خوردن بلوک ها به صورت عمقی هست. با اینکه با دانسیته ۷۰۰ مقاومت فشاری ۲/۵ مگا پاسکال رو پاس کرده و از لحاظ رطوبت هم استاندارد رو اخذ کرده اما تنها مشکلم ترک خوردن هست. از آب تقریبا شور استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید تا مشکل رفع بشه. با تشکر فراوان از زحمات ارزنده تون.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • با سلام و خسته نباشيد جناب آقاي هراتي درصورت امكان چند مورد از عكس هايي كه اين ترك ها رو نشون بده براي بنده ارسال كنيد بطوريكه هم بلوك ديده بشه و هم ترك و در ضمن اندازه حباب ها رو هم با عكس بهمراه يك عدد چوب كبريت طوري عكاسي كنيد كه بتونم از اندازه نوك چوب كبريت اندازه حباب ها رو حدس بزنم (بعبارتي چوب كبريت رو روي مقطعي از بلوك قرار بديد و از نزديك عكس بگيريد و واسم تلگرام كنيد). با تشكر.

  • پاسخ آقای: اردشیر قلم آراء
    همراه: 09121150454
    ایمیل:ardeshir_ghalamara@yahoo.com

  • با سلام دوست عزیز اقای ایوب هراتی وجناب آقای ارژنگ امیر مالک باید با توجه به همه ابعاد حاضردرتولید بلوک سبک ها ......... با نگرش عمیق تر وارد بحث واظهارنظر شویم در کجای دنیا وبا چه نوع دروبینی وبراساس چوب کبریت طول وعمق وعرض حباب ودر اخرعمق وطول ترک خوردن یک بلوک رابا این روش اندازگیری می کنند. آیا بنظر شما برای سنجش وتشخیص حضور در کارخانه یا کارکاه تولید برای بررسی در تمام ابعاد مختلف ضروری نیست . که با دید باز علمی نسبت به موارد زیر نظر خود را اعلام نمایم اصل بر: بازدید ازنحو تولید بررسی نوع مصالح مصرفی کنترل کیفیت مصالح کیفیت ماشین آلات کنترل افزودنیها طرح اختلاط ووووو.... هزاران مورد بحث برای تولید با کیفیت بلوک در محل وشرایط آب وهوایی محل لازم بنظر میرسد امید است عزیزان با توجه به همه ابعاد اظهار نظر فرمایند با تشکر قلم آراء.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 123
    توسط: محمدرضا دولت آبادی
    همراه: 09149109110
    ایمیل: rezaafly@gmail.com

  • با سلام و احترام خدمت تمامی حضار محترم انجمن، لطفا بفرمایید بهترین مایع فوم موجود در بازار که موجب پوکی بتن نشده و با سیمان سازگاری بهتری داشته باشد و پایداری حبابهایش بالا باشد کدام برند است و از کجا میشه تهیه کرد. با تشکر.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09124131395
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • با سلام خدمت دوست و همكار گرامي جناب آقاي دولت آبادي، خسته نباشيد، بنده سال ١٣٩٠ با مايع فوم كشور آلمان، كمپاني Neopor, بمديريت اقاي "كسلر" شروع بكار كردم، بدون هيچ تجربه اي! مايع فوم پروتيينه بود و هر ليتر ٤ يورو تحويل تهران! هزينه داشت و ميزان مصرف ٨٠٠ سي سي در هر مترمكعب بتن بود. ولي بلحاظ مقرون بصرفه نبودن اين مايع از تمامي محصولات ايراني تست ونمونه تهيه كردم و تقريبا همگي آنها به يك پايه استاندارد متعارف نزديك بودند ولي به پاي مايع آلماني نمي رسيدن. از ميان محصولات ايراني كه همه ظرف سالهاي اخير به رقابت ميپردازند، بنده شركت آذركاوين رو فعلا بهترين مايع انتخابي ميدونم، اميد است كه با بخش تحقيق و توسعه اين محصول در ايران در بين شركت هاي توليد كننده هرچه سريع تر به پاي كمپاني هايي كه در دنيا به نام هستند برسيم. استاندارد محيط زيست آلمان در دنيا در جاي نخست ميباشد. مايع neopor فوق العاده بود. تمامي پيش بيني هاي لازم بلحاظ فيزيكي براي مناطق مختلف در آن منظور شده بود، ضد يخ بتن بود و .... با تشكر


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 122
    توسط: محمدرضا دولت آبادی
    همراه: 09149109110
    ایمیل: rezaafly@gmail.com

  • با سلام خدمت دوستان گرامی، بهترین روش برای پودر کردن سرباره آهن گدازی خریداری شده از ذوب آهن ها چیست؟ با تشکر.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 121
    توسط: صابری
    همراه: 09166230637
    ایمیل: khz.foam@gmail.com

  • باسلام. دلایل افت فوم بتن چیست؟

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • با سلام، در پرسش و پاسخ هاي قبلي مكرراً به اين سوال پاسخ هاي زيادي از طرف همكاران داده شده است. دوست عزيز، شما از اين مجموعه پرسش و پاسخ كه نتيجه سال ها تجربه همكاران ميباشد ميتوانيد بسيار بهره مند شويد. باتشكر.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 120
    توسط: امیر باقری
    همراه: 09393815698
    ایمیل: a.bagherifard.ed@gmail.com

  • با سلام خدمت دوستان گرامی، آیا روشی برای تست فوم شیمیایی خریداری شده قبل از استفاده در پروسه تولید فوم بتن وجود دارد؟ لطفاً راهنمایی فرمایید. اگر مرجع یا استانداردی وجود دارد معرفی نمایید. با تشکر.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • سلام خدمت دوست و همكار گرامي جناب آقاي باقري، ضمن عرض خسته نباشيد بنده يك راهكار تجربي و منحصر بفرد خدمت شما جهت تست و ارزيابي مايع عرض ميكنم. همونطور كه مستحضريد، هدف از مايع، توليدكف با قوام و با حداقل چگالي ٨٠ گرم در ليتر ميباشد. شما در ابتدا مي توانيد مقداري از مايع به ميزان يك ليوان يكبار مصرف (تقريبا ٥٠ سي سي) را با ٢ ليتر آب با دماي معمولي در يك ظرف ٢٠ ليتري دهان گشاد مخلوط كرده و سپس توسط يك عدد همزن دستي كف را توليد كنيد. اگه چگالي كف در رنج ٨٠ الي ٨٥ بود نتيجه قطعي شده و در غير اينصورت جاي بحث بيشتري دارد. باتشكر.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 119
    توسط: سروش خداوردی
    همراه: 09014243550
    ایمیل: sorush_8617@yahoo.com

  • باسلام خدمت تمامی اعضای انجمن، بنده در زمینه کفسازی و شیب بندی فعالیت دارم. تنها مشکلی که در کار برام بوجود میاد ترک بعد از مدتی که از کار میگذره هست. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • با سلام و خسته نباشيد خدمت دوست و همكار گرامي جناب آقاي خداوردي، بنظر بنده دو عامل مهم و اصلي در توليد ترك نقش دارن. البته با فرض اينكه شرايط فيزيكي مشكل ساز نباشند (مثل آب و هوا و...)
    ١- عيار نامناسب بتن سبك ٢- عدم نگهداري مناسب از بتن بعداز توليد آن. شما قبل از تخليه بتن با كنترل عيار بتن توليد شده، اينكه ميزان آب و كف را باندازه درست تزريق كرده ايد و نيز تا سه روز آبدهي بتن كه به بيكباره بتن آب خود را از دست ندهد، ميتوانيد حل مشكل كنيد. باتشكر.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 118
    توسط: سید هانی سجادیان
    همراه: 09382038124
    ایمیل: mey61mey@yahoo.com

  • با سلام خدمت تمامی همکاران، با نزدیک شدن به فصل زمستان و سردی هوا ما قبل از این ملاتی که داخل قالب میریختیم چند ساعتی صبر میکردیم که ملات خودشو بگیره بعد برش میزدیم اما الان هر مقدار ساعتی که صبر میکنیم باز هم ملات خودشو نمیگیره چون هوا سرد شده. به نظر شما چه کار کنیم که بتونیم این مشکل رو حل کنیم؟

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • جناب آقاي سجاديان، ضمن عرض سلام و خسته نباشيد، بنده دو راهكار به شما پيشنهاد ميكنم الف: كنترل دمايي قبل از ميكس ب:كننرل دمايي بعد از ميكس. الف: دماي كليه آبهاي دخيل در توليد كف و بتن را با پيش گرمايش حداكثر تا ٢٨ درجه گرم كنيد و در ضمن فاصله زماني ميكس و تخليه به قالب را به حداقل برسانيد ( يعني زمان را از دست ندهيد، بعداز تزريق كف به محض اينكه كف در مخلوط ناپديد شد سريع تخليه كنيد) ب: قالب ها رو بعد از پر شدن در صورت امكان به اتاق سبز (green tunnel) انتقال داده و تا ٤ ساعت درآنجا نگهداريد تا به حالت تر بر برسد. با تشكر.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 117
    توسط: محمد توانگر
    همراه: 09132364456
    ایمیل: koorosht9@yahoo.com

  • با سلام، میخواهم در زمینه ی تولید بلوک سبک و فوم بتن سرمایه گذاری کنم. ساکن استان اصفهان هستم و در زمینه بلوک سبک اینجا بیشتر افراد و شرکت ها را شکست خورده یافته ام و در استان اصفهان کارگاه تولید بلوک موفقی نیافته ام... نیاز به راهنمایی و مشاوره دارم.
    1- طرح اختلاط مطلوب و شرایط مطلوب برای تولید بتن سبک با کیفیت بالا چگونه است؟؟؟
    2-صرفه ی اقتصادی این کار توجیه کننده ی مصرف کننده نیست، چه باید کرد؟ چگونه در برخی استان ها این طرح (بلوک سبک) باموفقیت روبرو شده است؟
    3-برای شروع کار از چه دستگاه و چه نوع بتنی شروع کنم که هزینه ی کمتری داشته باشد و احتمال موفقیت بیشتر شود؟ .....


  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • سلام و خسته نباشيد، اول اينكه چرا از طرف مصرف كننده قابل توجيه نيست بدليل عدم تطابق قيمت محصول با سفال يا محصولات سبك تو خالي ميباشد اما آيا واقعا بنظر شما بايد تسليم شد!! نخير ، بلكه بايد انديشيد و دنبال راهكاري معقول و استاندارد بود، بنظر من تنها راه اين تطابق قيمت بايستي در سايز بلوك شما باشد! چطور؟ به اين شكل كه وقتي شما داريد محصول خودتون رو با سفال يا هر محصول سبك توخالي مقايسه ميكنيد، بلحاظ ضخامت شما بايد يك سايز كمتر را به مقايسه بكشيد. بطور مثال بلوك توخالي ١٠ سانتي بايستي با بلوك توپر ٧ و همچنين محصول سبك توخالي ١٥ سانتي با يك محصول تو پر ١٠ سانتي بلحاظ ضخامت مقايسه شود. محصولات سبك توپر بدليل اينكه با سطح ملات بيشتري نسبت به محصولات توخالي درگير ميشود لذا تا ارتفاع ٤ طبقه ديوارهاي بيروني با يك محصول توپر سبك ١٠ سانتي معادل با يك محصول توخالي ١٥ سانتي قابل اجراست لذا در هنگام قياس محصولات حتما به ضخامت معادل محصول توجه شود تا يك متر مربع ديوار با محصول شما به مراتب ارزان تر و سبك تر از يك متر مربع ديوار در جانمايي يكسان در نقشه هاي پلان آناليز شده و مصرف كننده را قانع سازد. با تشكر.

  • پاسخ آقای: اردشیر قلم آراء
    همراه: 09121150454
    ایمیل:ardeshir_ghalamara@yahoo.com

  • با سلام دوست عزیز جناب آقای توانگر، برای ایجاد یک مجموعه تولیدی، مطالعه، آماده سازی اطلاعات، طرح توجیهی، طراحی و رعایت پارامترها در ساخت کارخانه و ماشین آلات و مراحل تولید از موضوعات مهم میباشند. بنابراین همانطوری که شما فرمودید (کارگاه ) تولید بلوک موفقی نیافته اید.. حتما دلایل مختلفی دارد از جمله عدم طراحی مناسب در ظرفیت تولید محصول، بکارگیری غلط در ساخت ماشین آلات موجود درسیستم های تولید مرحله ای معروف به (بج بج)، عدم آشنایی به کیفیت مواد اولیه و عدم کنترل آزمایشگاهی و سایر موارد مرتبط و در نتیجه کیفیت خروجی محصول نیاز فنی جامعه را حل نخواهد کرد. بنابراین کسی که با ظرفیت کم وبیش از10 و20 و30مترمکعب در روز تولید کارگاهی می نماید وهزینه تولید با درآمد مطابقت ندارد وبا تولید محصولات نامرغوب و بدون کنترل کیفیت باعث خواهد شد تا اعتبار و اطمینان کمی نسبت به این محصول ایجاد شود. باتوجه به سرمایه گداری خوب نه ارزان، شما هم می توانید با ایجاد یک کارخانه با کیفیت و با رعایت تمام اصول تولید در بازار رقابت موفق باشید وصد در صد سود خواهید برد. همانطوری که دوستان زیادی موفق و برای توسعه آن فعالیت می نمایند. با سپاس. قلم آراء


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 116
    توسط: ناصری
    همراه: 09193205704
    ایمیل: yasine.noor@gmail.com

  • سلام شرکت سنگ سبز یاسین در سال 1393 جهت فعالیت در زمینه پودر های معدنی تاسیس گردید. این شرکت با در اختیار داشتن معدن اختصاصی زئولیت آماده در اختیار گذاشتن این محصول بصورت کلوخه و پودر و دانه بندی در هر تناژی جهت مصارف کارخانجات میباشد. محصولات شرکت : زئولیت ( سدیک - سدیک و پتاسیک ) - فلدسپات ( سدیک و سدیک پتاسیک ) - بنتونیت محل تحویل : بصورت کلوخه تحویل در معدن (قم) وبصورت پودری تحویل درب کارخانه واقع در حسن آباد فشافویه به اطلاع میرساند که این شرکت با پتانسیل موجود که ذکر گردید آماده همکاری باشما در خصوص استخراج از معدن و خردایش مواد معدنی دیگر و نهایتا فروش میباشد. در صورت رضایت به همکاری تماس بگیرید. 09193205704-09123433741 موفق باشید.

  • پاسخ آقای: کارگروه تحقیق و توسعه انجمن
    همراه:
    ایمیل:info@clciran.com

  • زئولیت یک سوپرپوزولان و ماده مناسبی برای بتن است. چنانچه در دانه بندی با مش 200 بکار رود رفتار پوزولانیکی آن منجر به افزایش مقاومت فشاری بتن می گردد در حالیکه اثر منفی بر تشدید جمع شدگی ندارد. در صورت توجیه اقتصادی استفاده از زئولیت برای بتن های سبک سلولی غیراتوکلاوی توصیه می شود.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 115
    توسط: ناشناس
    همراه: 09124015076
    ایمیل:

    سلام، من يه دستگاه 1.5 متر مكعبي دارم. در هر ميكسر 165 ليتر آب، 7كيسه سيمان و در هر 200 ليتر اب 4 ليتر فوم ميريزم. فوم هم غليظ مي گيرم. بعد از 24 ساعت اجرا روي كارم يك سانتي پايين مي رود و پوك مي شود. لطفاً راهنمايي كنيد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 114
    توسط: فوم بتن پاسارگاد
    همراه:
    ایمیل: fbpasargad@gmail. com

    با سلام خدمت اساتید محترم، یک سوال داشتم. بنده سر پروژه ای کار کردم که کار بعد از یک ماه بدون نقص بوده یعنی ترک خوردن فقط در سطح کار بوده. به عنوان مثال جاهایی که تاسیسات نزدیک سطح بوده یا کنار دیوارها و یه سری ترک موئی بصورت جزئی که طبیعی بوده. اما بعد از گذشت 5 ماه سطح کار به صورت پازلی ترک خورده که درز بعضی ترکها باز شده. فوم مصرفی از شرکت رزین سازان بوده با دستور العمل که خود شرکت برای ترکیب فوم با آب داده (1 به 55). آب مصرفی برای هر کیسه سیمان 25 لیتر. با توجه به حجم دستگاه 1.7 و تعداد کیسه سیمان که 10 عدد است بنده 250 - 240 لیتر آب مصرف میکنم. لطفاً در صورت امکان سریع جواب بدین. بد جور در گیر این قضیه شدم. تا حالا سابقه نداشته.

  • پاسخ آقای: حسین خانجانی
    همراه: 09155037865
    ایمیل:info@pooladkhesht.com

  • با عرض سلام و خسته نباشید، علت ایجاد چنین مشکلی با توجه به تجربیات ما جمع شدگی انفرادی هر یک از بلوک های مورد استفاده در دیوار چینی در طی مدت زمان اجرا دیوار چینی میباشد که دلیل این امر به دو قضیه زیر بر خواهد گشت.
    الف: استفاده از ملات سنتی به جای ملات چسب مخصوص بتن سبک در امر دیوار چینی (زیرا ملات سنتی با توجه به ضخامت کار شده دارای جمع شدگی متفاوتی نیز میباشد ولی چسب اینچنین جمع شدگی را ندارد)
    ب: عدم رعایت دوره زمانی بین تولید محصول بتنی و عرضه آن به بازار دومین عامل مهم در جمع شدگی محصول نهایی میباشد (دوره 28 روزه عمل آوری بتن طبیعی).
    پیروز و سربلند باشید.



    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 113
    توسط: محمد رضا طبیبی
    همراه: 09381713508
    ایمیل: tabibi.mr68@gmail.com

    با عرض سلام و خسته نباشید؛ من در حال ساخت پانل بتنی هسم که با ابعاد (0.12*2.5*4) که در شهر آق قلا در داخل بیابان این کار را انجام میدهم. بعد از ساخت چند پانل با مشکلی مواجه شدم که روی سطح بتن بلافاصله بعد از خشک شدن ترک بر میدارد. به نظر شما دلیل این ترک خوردگی چیست؟


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 112
    توسط: محمد لطفی
    همراه:
    ایمیل: mhl2007@yahoo.com

    سلام، دلیل پوک شدن کفسازی زیر آفتاب چی هست؟ متاسفانه جدیدا وقتی زیر آفتاب بتن ریزب انجام میدم حبابها خیلی درشتشده و نهایتا کار پوک می شود. فوم استفاده شده مال شرکت آذر کاوین هست. فوم رزین رو هم استفاده کردم. نسبت هم یک لیتر فوم برای 50 الی 60 لیتر آب هست. ممنون.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 111
    توسط: ناصر محبي
    همراه: 09121993044
    ایمیل: info@isatisgroup.com

    ا سلام، گروه صنعتي ايساتيس ضمن ارزيابي شركتهاي معتبر و بازار سنجي محصولات، يكي از هدف گذاري هايش ايجاد كلينيك ساختماني است. در حال حاضر نيز بروز رساني متريال صنعتي ساختماني را انجام میدهیم و قصد مذاكره با برنده هاي معتبر بخصوص كارخانه هاي كه صادرات دارند را داریم. لطفا راهنمايي بفرماييد ناصر محبي.

  • پاسخ آقای: حسین خانجانی
    همراه: 09155037865
    ایمیل:info@pooladkhesht.com

  • با سلام خدمت دوست عزیز، با توجه به اتفاقی که برای پروژه شما افتاده (در صورتی که تمامی متریال و پارامتر های مورد استفاده در طول پروسه تولید فوم بتن با قبل تغییری نکرده باشد) اعتقاد بنده علت این پیامد ایجاد هر گونه تغییر در کیفییت فوم وارد شده به میکسر شما میباشد.زیرا علاوه بر درصدر ترکیب آب و فوم و کیفییت فوم خریداری شده پارامتر های از جمله تغیرات در میزان ترکیب هوا و آب در پشت لنسر و همچنین به وجود آمدن مشکل در خود لنسر باعث وقوع چنین تغیرات ناگهانی در کیفیت فوم نهایی وبه تبع محصول نهایی خواهد شد . لذا پیشنهاد میشود قبل از انجام هر گونه تغیر در فرمولاسیون ترکیب و شرایط فعلی قسمتهای مختلف دستگاه اقدام به 2 آزمایش ذیل در فوم خروجی دستگاه خود نمایید. 1) یک لیتر از فوم خروجی از لنسر را توسط یک ظرف مندرج استاندارد پیمانه و سپس وزن نمایید 2) چگالی نهایی محصول تولیدی را حتما مورد بررسی قرر دهید 3) جهت آزمایش دقیق تر میزان فوم وارد شده در میکسر را برحسب لیتر با دستگاه دیگر همکاران مقایسه فرمایید. پیروز و سربلند باشید.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 110
    توسط: مهرداد خزایی
    همراه: 09355276741
    ایمیل: mehrdad.khazayi@yahoo.com

    با سلام خدمت تمام همکاران محترم، یک کار کف سازی انجام دادم که اکثرقسمتهای اجرا شده فوم بتن از کف اصلی سازه جدا شده و ترک های خیلی شدید برداشته است به طوری که با پا روی قسمت های بلند شده میکوبم اطراف فوم بتن ترک ریز میخوره میشینه سر جای خودش. کف کار تمیز بوده آب پاشی هم انجام شده،3 سال هم هست از همین فوم استفاده میکنم. ترکیباتم هم برای میکسر 1/5 متر مکعب 7 کیسه سیمان 200 لیتر آب و 3 لیترفوم شیمیایی در 220 لیتر آب. خواهش میکنم دوستان اگه اطلاعاتی دارن به من بگن. اگه راهکاری هم برای این مشکل هست اطلاع بدین. ممنون از همگی.

  • پاسخ آقای: حسین خانجانی
    همراه: 09155037865
    ایمیل:info@pooladkhesht.com

  • با سلام خدمت دوست عزیز، با توجه به اتفاقی که برای پروژه شما افتاده (در صورتی که تمامی متریال و پارامتر های مورد استفاده در طول پروسه تولید فوم بتن با قبل تغییری نکرده باشد) اعتقاد بنده علت این پیامد ایجاد هر گونه تغییر در کیفییت فوم وارد شده به میکسر شما میباشد زیرا علاوه بر درصد ترکیب آب و فوم و کیفییت فوم خریداری شده، پارامتر هایی از جمله تغییرات در میزان ترکیب هوا و آب در پشت لنسر و همچنین به وجود آمدن مشکل در خود لنسر باعث وقوع چنین تغییرات ناگهانی در کیفیت فوم نهایی و به التبع محصول نهایی خواهد شد. لذا پیشنهاد میشود قبل از انجام هر گونه تغییر در فرمولاسیون ترکیب و شرایط فعلی قسمتهای مختلف دستگاه اقدام به 2 آزمایش ذیل در فوم خروجی دستگاه خود نمایید.
    1) یک لیتر از فوم خروجی از لنسر را توسط یک ظرف مندرج استاندارد پیمانه و سپس وزن نمایید.
    2) چگالی نهایی محصول تولیدی را حتما مورد بررسی قرر دهید.
    3) جهت آزمایش دقیق تر میزان فوم وارد شده در میکسر را برحسب لیتر با دستگاه دیگر همکاران مقایسه فرمایید.
    پیروز و سربلند باشید.



    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 109
    توسط: زهرا انصاری
    همراه:
    ایمیل: ansarizahra1992@yahoo.com

    با سلام. جهت تولید بتن سبک با ضخامت کم در حدود 3 سانتی متر، باید از چه نوع ریزدانه پرلیت و سیمان و الیاف و مواد افزودنی استفاده کرد تا بتن سبک با این ضخامت ترک نخورد و بتواند ایستایی خود را حفظ کند؟ بتن سبک بشدت آب می اندازد...برای جلوگیری از آب انداختن آن چه می توان کرد؟

  • پاسخ آقای: امین صداقت
    همراه: 09113947967
    ایمیل:sdhbxj@yahoo.com

  • با سلام، بهتره به جای استفاده از 5 پاکت سیمان در هر متر مکعب از 6 سیمان در هر متر مکعب استفاده کنید.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 108
    توسط: محمد ابراهیمی
    همراه: 09149526629
    ایمیل:

    با سلام خدمت همه دوستان فعال در زمینه بتن سبک، بنده مدتیه در مورد تولید بتن سبک چه در زمینه کفی وچه در زمینه بلوک سبک تحقیق وپرسجو کردم ودر نهایت باپیشنهاد یکی از دوستان باتوجه به اینکه امکاناتی که در اختیار دارم منجمله کارخانه بتن آماده و کامیون و تراک میکسر که در اختیار دارم میخواهم با تراک میکسر بتن سبک جهت تولید بلوک سبک کنم آیا میتوانم با این وسیله بلوک تولید کنم یابهتر بپرسم ایا به لحاظ فنی و استاندارد ملی بلوک بتنی سبک سلولی امکان جرای آن شدنی است یا نه ،اگر شدنیه نحوه اجراشو بفرمایید. در این باره دوستان بزرگوار و صاحب نظران این عرصه بنده را کمک و راهنمایی کنن ممنون میشوم. یاحق

  • پاسخ آقای: مهدی احمدی
    همراه:
    ایمیل:mehdiahmadi361@gmail.com

  • سلام، هر چه قدر میکسر ساخت فوم بتن بزرگتر باشه میزان حباب شکنی هم بیشتر خواهد شد ولی در کل میشود با تراک میکسر هم فوم بتن ساخت ولی با هزینه بیشتر و میزان فوم بیشتر.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 107
    توسط: مصطفی میرشکار
    همراه: 09153416916
    ایمیل: mirshekar.mostafa@gmail.com

    با سلام من دستگاه تولید فوم بتن تکفاز دارم که در متر مکعب 5 پاکت سیمان استفاده می کنم و پودر سنگ استفاده نکردم حالا می خوام پودر سنگ رو بکار ببرم لطفا راهنمایی کنید در هر متر مکعب چه طرح اختلاطی رو میشه استفاده کرد که سیمان رو از 5 پاکت کاهش داد وبه اون پودر سنگ و ماسه رو اضافه کرد؟

  • پاسخ آقای: مهدی احمدی
    همراه:
    ایمیل:mehdiahmadi361@gmail.com

  • با سلام، در صورتیکه از مونوپمپ استفاده میکنید توصیه می شود از پودر سنگ یا ماسه حتی المقدور استفاده نکنید زیرا باعث استهلاک بالای مونوپمپ خواهد شد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 106
    توسط: یاسر قنبری
    همراه: 09193838240
    ایمیل: YASSER30VIL@gmail.com

    با سلام، تفاوت استفاده از بلوکهای سبک گازی برای ساخت دیوار و استفاده از پانل های ساخته شده از همین نوع بتن در چیست؟

  • پاسخ آقای: کارگروه تحقیق و توسعه انجمن
    همراه:
    ایمیل:

  • بتازگی استفاده از پانل بجای بلوک در تیغه بندی رایج شده است. این پنل ها اغلب در عرض 60 سانتی متر و در ارتفاع کامل کف تا قف (اغلب 3 متر) تولید می شوند. حمل و نصب این پنل ها دارای مشکلاتی هست اما از مزایای آن می توان سرعت اجرای بالا و نقش وال پست را در پنل های با کلاف فلزی نام برد. همچنین در صورت استفاده از شیت پلی استایرن در داخل پنل می توان کاهش زیادی در ضریب هدایت حرارتی را نام برد که باعث عایق بندی بهتر حرارتی دیوار خواهد شد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 105
    توسط: محمدرضا مصری
    همراه: 09171763723
    ایمیل: mohammadreza.mesri@gmail.com

    با سلام خدمت همه دوستان بزرگوارم، بنده در حال انجام پایان نامه ای تحت عنوان "بررسی دوام و نفوذپذیری فوم بتن در مناظق ساحلی حاشیه خلیج فارس" هستم. امکانات من در حال حاضر یک مخلوط کن دستیه که با پروانه و دریل و یک ظرف 20 لیتری ساخته شده ولی متاسفانه نمیتونم فوم خامه ای تولید کنم. 1.5 لیتر آب و 15 سی سی فوم رو به توصیه تولید کننده مایع فوم، میکس میکنم ولی فوم تولیدی نه خامه ای میشه و نه پایدار میومنه. بطوریه که بعد از گذشت 10 دقیقه فوم آب میشه. حالا از دوستانی که در این زمینه تجربه ای دارند تقاضا دارم بنده رو راهنمایی بفرمایند که چیکار کنم. در ضمن فوم مورد استفاده هم از نوع فوم شیمیاییه. تشکر.

  • پاسخ آقای: ارژنك اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام خدمت شما همكار محترم، پيشنهاد ميكنم جهت توليد كف در اندازه آزمايشگاهي، از يك ليوان يكبار مصرف پر از مايع پروتيينه و يك بطري 1.5ليتري آب مقطر استفاده كنيد، بعد از مخلوط كردن اين دو سيال، بلافاصله از يك مخلوط كن متصل به يك دريل با دور بالا مخلوط را هم بزنيد ، توجه كنيد در ظرف مخلوط حجم كف توليدي پيش بيني شده باشد،باميد پيروزي.

  • پاسخ آقای: محمد رنگين
    همراه: 09121948510
    ایمیل:Rspco10@gmail.com

  • دوست عزيز، ماهيت فوم هاي شيميايي ايجاد حباب هاي درشت و با پايداري كم ميباشد و به همين علت امكان ايجاد فوم سفت و خامه اي با فوم شيميايي وجود ندارد و ميبايست از فوم پروتينه استفاده كنيد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 104
    توسط: پويا كرمانيها
    همراه: 09124751603
    ایمیل: P.kermaniha_tourism@yahoo.com

    سلام و عرض ادب، سوالى دارم: اگر بدنهء فوم بتون رو با شبكه آلماتور مسلح كنم و سطحش رو هم توسط لعاب، مقاوم در برابر سايش، آيا با اين روش امكان استفاده شدن در سازه هاى كاربرى رو داره؟ مثل نيم كت، گلدان و .... ممنون از لطفتون.

  • پاسخ آقای: ارژنك اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام خدمت همكار محترم، كاربرد بتن سبك كفي باتوجه به بازه مقاومت توليد شده كه از 1-18 Mpa (مگاپاسكال) ميباشد كه بستگي به چگالي 300-1600 كيلوگرم در هر مترمكعب دارد، گلدان، اجاق منقلي، كانال آب رو، حتي بتن سازه اي و... بسته به اينكه چه انتظاري رو بلحاظ مقاومت مقدور سازد با بتن سبك سلولار قابل توليد است، بله جهت بالا بردن مقاومت كششي از يك لايه مش نازك فولادي ميتونيد استفاده كنيد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 103
    توسط: نازنین توحیدی
    همراه: 09151543891
    ایمیل: nazanintohidi1@gmail.com

    چگالی یک واحد هبلکس چگونه اندازه گیری میشود؟

  • پاسخ آقای: حسین خانجانی
    همراه: 09155037865
    ایمیل:info@pooladkhesht.com

  • با سلام؛ چگالی بلوک های بتن سبک بر حسب کیلوگرم بر متر مکعب محاسبه میشود. برای محاسبه چگالی بلوک بتن سبک یک روش ساده وجود دارد. قدم اول بایستی وزن بلوک را برحسب کیلوگرم با ترازو اندازه گیری کنید و یادداشت فرمایید. سپس ابعاد بلوک را اندازه گیری کرده (a-b-h) و به واحد متر تبدیل نمایید. سپس با ضرب طول در عرض در ارتفاع ابعاد بلوک ابعاد بر حسب متر مکعب بدست میآید. سپس با تقسیم یک واحد مترمکعب بر ابعاد بلوک فوق الذکر تعداد بلوک در واحد یک متر مکعب بدست میآید .در قدم آخر با ضرب تعداد بلوک بدست آمده در وزن هر بلوک چگالی نهایی بر حسب کیلوگرم بر متر مکعب حاصل خواهد شد مثال: ابعاد بلوک 10*25*60 وزن هر بلوک: 11 کیلوگرم 0.015=0.1*0.25*0.6 66.666=0.015 / 1 733=11*66.666 چگالی نهایی 733 کیلوگرم در هر متر مکعب.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 102
    توسط: غلاموضا بهبودی
    همراه: 09122820502
    ایمیل: reza behboodi 1345@gmil.com

    با عرض سلام به اساتید عزیز، به نظر اینجانب اگر ابعاد بلوک ساخته شده را از اندازه 60*25*10 به اندازه 40*20*10 تغییر دهیم تنش های موجود در بلوک ها کم می شود و تعداد درز های اتصال بلوک ها زیاد شده در نتیجه اندود کاری گچ و یا سیمان و یا سنگ کاری بهتر می شود. ضمناً از بر پایی همایش تشکر می نمایم.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 101
    توسط: سروش خداوردی
    همراه: 09308176851
    ایمیل: sorush_8617@yahoo.com

    باسلام خدمت تمامی بزرگواران ...برا فوم دهی با کیفیت بالا چه کارهایی باید انجام داد..؟؟؟ طول لنسر چقد باید باشد؟؟ تعداد سیم ظرفشویی چقد؟؟؟ اگر پوکه بزاریم جواب میده ؟؟ خورده شیلنگ حذف بشه چی؟؟.

  • پاسخ آقای: مهدی احمدی
    همراه:
    ایمیل:mehdiahmadi361@gmail.com

  • سلام، به نظر میرسه تعداد سیمان استفاده شده جهت یک و نیم متر مکعب می بایست حدود 8 کیسه سیمان باشد.

  • پاسخ آقای: امین صداقت
    همراه: 09113947967
    ایمیل:sdhbxj@yahoo.com

  • دوست عزیز، فومی که از لنسر خارج می شه بایستی که سفت باشه. نبایستی که شل باشه. بهترین وسیله برای پر کردن داخل لنسر سیم ظرفشویی و رابیتس هستش که فوم سفتی می ده. پوکه آنقدری که باید فوم با کیفیتی نمی ده و فوم حاصله شل هستش. اما نکته مهم در هنگام استفاده از سیم ظرفشویی و رابیتس اینه که اگر فوم داخل لنسر بماند باعث زنگ زدگی محتویات داخل لنسر می شود. اگر تمیز نشود کیفیت فوم خروجی رو خراب می کنه که در نتیجه کیفیت فوم بتن نهایی رو هم خراب می کنه. برای مثال در تجربه ای که ما داشتیم باعث نشست موضعی برخی نقاط و شکست سطح کار در برخی نقاط بشه. ضمن اینکه باعث می شه که نیاز به تعویض زود به زود محتویات داخل لنسر پیدا کنیم. پس از پایان کار بایستی که داخل لنسر را بشوریم تا فومی در داخل لنسر باقی نماند که باعث زنگ زدگی محتویات داخل لنسر بشه. از وقتیکه اینکارو می کنیم کیفیت فوم بتن خروجی مون مثل وقتی می شه که تازه لنسر رو عوض کردیم و حسابی کارمون با کیفیت می شه.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 100
    توسط: شهریار
    همراه: 09154047370
    ایمیل: mar.sagheb@gmail.com

    با سلام و خسته نباشید. در سیستم بتن گازی در موقع تخلیه بتن در قالب تابوتی، روغن کف قالب بر اثر ضربه ای که دوغاب به کف قالب میزند از بین میرود و در هنگام جدا سازی بتن دقیقا در همین نقطه به قالب می چسبد. برای حل این مشکل چه کاری باید انجام بدم؟ ممنون از کمک و همفکری دوستان.

  • پاسخ آقای: حسین خانجانی
    همراه: 09155037865
    ایمیل:info@pooladkhesht.com

  • با سلام؛ دوست عزیز با توجه به اینکه ملات بتن های سبک گازی نسبت به فوم بتن دارای رقت بالاتری می باشد اولین قدم پیشنهادی ما به شما تنظیم ارتفاع خروجی میکسر تا لبه قالب به حداقل فاصله ممکنه است بطوری که در پروسه تخلیه و جابجایی مشکلی پیش نیاید. دومین پیشنهاد استفاده از غلطک های رنگزنی الیافی جهت آغشته سازی بدنه و کف قلب ها با روغن قالب میباشد زیرا این غلطکها در زمان استفاده فقط یک لایه فیلم نازک از روغن را بروی سطح پخش میکنند و از مصرف روغن اضافه جلوگیری کرده و کیفیت محصول نهایی را تضمین مینمایند. بعنوان آخرین راهکرد مکمل توصیه میشود از روغن قالب با غلظت بالاتری برای امر آغشته سازی بهره ببرید.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 99
    توسط: امین صداقت
    همراه: 09113947967
    ایمیل: aminsedaghat36@yahoo.com

    با سلام، من با دستگاه تحت فشار کار کفسازی رو انجام می دم. جایی خوندم که در دستگاه های تحت فشار می شه به جای سیمان از سیلیس استفاده کرد. کسی از دوستان اطلاعاتی از خواص فوم بتن حاصل از سیلیس و اینکه از نظر وزن تمام شده و خواص دیگر چه تفاوتی با حالتی که از سیمان استفاده می کنیم در اختیار دارند؟ می دونم که قیمت تمام شده سیلیس از سیمان کمتر هستش.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 98
    توسط: sasan yazdaky
    همراه: 09189114055
    ایمیل: sasanyazdany @yahoo.com

    سلام، اگر بخواهیم از فوم بتن در کف پارکینگ استفاده کنیم چه افزودنی هایی باید اضافه کرد که مقاومت فشاری آن را افزایش داد؟


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 97
    توسط: ک طالبی
    همراه: 09132068245
    ایمیل: k.talebib@gmail.com

    با سلام، آيا امكان استفاده از فوق روان كننده پايه نفتاليني بتن جهت كاهش آب مصرفي و سيمان مصرفي و بهبود مقاومت فشاري بتن وجود دارد؟


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 96
    توسط: حسن یوسفی
    همراه: 09155315159
    ایمیل: Hasan5159@yahoo.com

    لطفا جزئیات اجرایی دیوار درجا با بتن سبک رو توضیح بدهید یا به ایمیل من ارسال کنید. بفرمايید آیا اجرای این دیوار میتواند جایگزین دیوار با بلوک هبلکس یا clc شود. آیا بعدا افت یا ترک نمی خورد چون من می خوام برای ساختمان خودم اجرا کنم اگه مشکلی نداشته باشه برای دیگران اجرا کنم. ممنون.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 95
    توسط: heydarieh
    همراه: 09133511892
    ایمیل: sjheydarieh@gmail.com

    با سلام، آیا فوم بتن با قابلیت اوتوکلاو صرفه اقتصادی دارد یا نه؟ و آیا از لحاظ کیفی از acc بهتر است یا نه؟


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 94
    توسط: ایوب هراتی
    همراه: 09375998874
    ایمیل: taha.f@gmail.com

    باسلام خدمت دوستان عزیز و کمک های بسیار ارزنده تون. بنده یک سوال داشتم و آن اینکه پس از خشک کردن بلوک سبک بوسیله سیستم بخار یا کوره آیا باز هم نیاز به بسته بندی کردن بلوک درون نایلون و انبار کردن جهت عمل آوری هست؟ اگه بله چه مدت زمان باید درون نایلون باقی بمونه تا برای استفاده آماده بشه؟ با تشکر فراوان.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:taha.f@gmail.com

  • عمل آوری بتن های سبک سلولی غیر اتوکلاوی (فوم بتن و یا گاز بتن) مانند بتن های معمولی می باشد. با توجه به آنکه نسبت آب به سیمان بالاست کافی ایت که در یک محیط گرمخانه قرار گیرند و استفاده از بخار توصیه نمی شود. در پایان هم بهتر است محصول بصورت آب بند در داخل نایلون قرار گیرد تا رطوبت لازم برای ادامه عمل آوری در آن باقی بماند.

  • پاسخ آقای: ایوب هراتی
    همراه: 09375998874
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • باسلام و تشکر از پاسختون. اما زمان موندن بلوک در نایلن رو نگفتید. بنده میخوام زمان دقیق عمل آوری بلوک رو در نایلن بدونم تا بلوک رو وقتی واقعا آماده شده به آزمایشگاه ببرم تا تستهای مربوطه انجام و بتونم جواز کار رو دریافت کنم. باتشکر از راهنمایی و زحماتتون.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:taha.f@gmail.com

  • هر چه زمان نگهداری بلوک ها در نایلون بیشتر باشد مطلوب تر خواهد بود زیرا باعث پیشرفت واکنش های هیدراتاسیون سیمان می گردد بنابر این بهتر است این بسته بندی تا مرحله مصرف توسط مشتری حفظ شود. البته در مرحله مصرف لازم است بسته بندی باز تا به مدت حداقل 1 روز تبخیر رطوبت ظاهری صورت پذیرد. شما می توانید پس از 28 روز نسبت به خشک کردن نمونه ها و انجام آزمون اقدام نمائید تا مقاومت 28 روزه بدست آید.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 93
    توسط: علی اصغرزاده
    همراه: 09159721712
    ایمیل:iri.sabzevar@gmail.com

    با عرض سلام، من میخواستم بدونم برای ساخت بلوک های سلولی یا clc میتونم از دستگاه پرتابل فوم بتن استفاده کنم یانه؟ با تشکر.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • امکان استفاده از دستگاه پرتابل فوم بتن در کف ریزی برای تولید بلوک فوم بتن میسر است و مهمترین محدودیت آن مربوط به مشکلات ارسال ماسه و همچنین نداشتن سیستم توزین سیمان می باشد.

  • پاسخ آقای: ارژنك اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • سلام، درصورت بهره گيري از سيستم پرتابل شما ميبايست انتقال بتن توسط واسط پمپ را حذف كرده و بصورت ثقلي اين جابجايي انجام گيرد. بجهت اينكه خورندگي ماسه موجود در بتن خيلي زود كروم روتور پمپ شما رو از بين خواهد برد و حباب شكني خواهيد داشت، لذا ميبايست تراز سطح بچينگ پرتابل شما حداقل ٢ متر بالاتر از تراز قالب هاتون باشه. باتشكر.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 92
    توسط: رضا قبادی
    همراه:
    ایمیل:rezaghobadi78@gmail.com

    درود به تمامی دوستان. در حال تحقیق بروی بلوک سبک جهت احداث کارخانه در کشور گرجستان هستیم. به جهت گران بودن قیمت سیمان در این کشور اگر بلوک ها را بصورت توپر تولید کنیم هزینه آن غیر قابل رقابت خواهد شد. درصورت جاگذاری قطعات یونولیت یا هر چیز دیگر جهت ایجاد یک فضای خالی در بلوک (مانند بلوک های سیمانی) آیا چنین کاری عملی میباشد؟ آیا بلوک کارایی خود را از دست نمیدهد؟ معایب این کار چه میتواند باشد؟ لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. سپاس فراوان.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • بکار گیری پلی استایرن (یونولیت) بصورت توده ای در بلوک یکی از روش های تولید بلوک های سبک سلولی با قالب است که نه تنها اثر منفی ندارد بلکه از جهات گوناگون پسندیده و منجر به محصولی با مشخصات فنی بالاتر می گردد. بتن های سبک سلولی حدود 10 برابر نسبت به بتن های معمولی عایق تر و یونولیت حدود 10 برابر نسبت به بتن های سبک سلولی عایق تر است. قرار گیری یک توده پلی استایرن با ضخامت 5 سانتی متر در یک بلوک با ضخامت 10 سانتی متر (ساندویچ بلوک) منجر به ایجاد شرایط انتقال حرارت در دیواره مرکب شده و بر مبنای محاسبات انتقال حرارت حداقل میزان عایق بندی حرارتی را 2 برابر خواهد کرد. این بدین معنی است که از نظر میزان تلفات حرارتی یک دیوار ساندویچ بلوک با ضخامت 10 سانتی متری با یک دیوار بتن سبک سلولی معمولی در ضخامت 20 سانتی متر برابری میکند.
    به لحاظ فنی و امکان تولید، دشواری هائی وجود دارد که می توان با تمهیداتی بر آنها غلبه نمود. البته از نظر اقتصادی حداقل در ایران خرید پلی استایرن گرانتر از بتن سبک خواهد بود.


  • پاسخ آقای: ارژنك اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام دوست و همكار گرامي، شما كمترين هزينه اي كه بابت اين كار میتونيد انجام بدهيد بنظر من به اين شكل است كه از بادكنك در داخل قالب ها استفاده كنيد! جدي عرض ميكنم، يعني در ظاهر بلوك شما تماما تو پر بنظر ميرسد اما يك فضاي خالي در داخل بلوك كه مخفي ست و قابل رويت نيست وجود دارد. اما ميتونيد جنس بادكنك ها رو از يك مواد ارزان تهيه كرده و در يك اندازه و در يك سايز توسط يك پمپ كوچك با شير پنوماتيك كه ميزان هواي مشخصي براي هوای بادكنك ميفرسته درست كنيد. باتشكر.

  • پاسخ آقای: آذرپور
    همراه: 09356253132
    ایمیل:mkanb2012@gmail.com

  • با سلام، مصرف پلی استایرن در بلوک clc باعث بهبود در خواص عایق حرارتی میشود ولی شما با مصرف آن فقط میتوانید در مصرف ماسه صرفه جویی کنید نه سیمان. ضمنا اگر شما دنبال تولید بلوک استاندارد هستید باید عرض کنم مصرف پلی استایرن در بلوک شما را از ضوابط استاندارد دور خواهد کرد. به نحوی که مقاومت فشاری و جمع شدگی را شدیدا کاهش میدهد و استفاده از بلوکهای سی ال سی با پلی استایرن در ساختمان جایز نیست و حتما باید برای پوشش نقاط ضعف از توری مش فایبرگلاس استفاده کرد. لازم به ذکر است که از مزایای مصرف پلی استایرن میتوان کاهش جذب آب و کم کردن ضریب انتقال حرارت را نام برد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 91
    توسط: محسن علیخانی
    همراه: ۰۹۱۷۸۷۱۹۸۱۹
    ایمیل:

    سلام علیکم، خداقوت به پژوهشگران بتن سبک. اگر امکان دارد راجع به دیوار درجا با فوم بتن به جای آجر یا بلوک و یا بلوکهای clc توضیح دهید. منظور نوع ترکیبات میزان سیمان، آب و فوم.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 90
    توسط: ایوب هراتی
    همراه: 09375998874
    ایمیل:taha.f@hotmail.com

    باسلام خدمت شما. بنده یه جوان جویای کار هستم و جدیداً یک عدد دستگاه تولید بلوک سبک clc خریداری کردم اما نحوه کار کردن باهاش رو نمیدونم و همینطور مقدار سیمان، فوم و ماسه بادی که باید ترکیب بشن رو نمیدونم. متاسفانه در شهری که بنده ساکن هستم بخاطر طرز فکر خودخواهانه و بخل، کسی حاضر به دادن اطلاعات نیست. واقعا لطف میکنید اگه بنده رو راهنمایی کنید و طرز کار رو به صورت بروشور یا جزوه در اختیارم بزارید. واقعا لطف بزرگی میکنید و چند تا جوان رو از بیکاری راحت میکنید. اگر هم هزینه ایی در بر داره با کمال میل حاضر به پرداختم. با تشکر از سایت و دوستان که صادقانه اطلاعات رو در اختیار دیگران میزارن.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • جناب آقای هراتی، ضمن تشکر از تماس شما. به نظر می آید شما قصد دارید از دستگاه پرتابل برای تولید بلوک سبک فوم بتن استفاده نمائید. بهرحال قاعدتاً بایستی از طرف فروشنده اطلاعات کافی در اختیار شما قرار می گرفت.
    در تولید بلوک طرح اختلاط کلی از این قرار است:
    سیمان 350 کیلو، ماسه بادی یا پودر سنگ 250 کیلو، آب مستقیم به داخل میکسر 180 لیتر و 300 گرم الیاف PP (می توان از الیاف استفاده نکرد). مقادیر ارائه شده برای تولید 1 متر مکعب بتن است. چنانچه حجم میکسر شما کمتر یا بیشتر از 1 متر باشد باید به نسبت مقادیر را بکار برید. یعنی حجم میکسر اگر نیم متر بود مقادیر نصف شوند. سپس به اندازه کافی فوم به میکسر وارد می کنیم.
    در تولید بلوک حتما باید چگالی بتن خیس را قبل از تخلیه از میکسر اندازه بگیرید. به این منظور از یک ظرف 1 لیتری (مانند پارچ پلاستیکی) استفاده کنید. یک کیلو آب در پارچ بریزید و رد جائی که آب قرار می گیرد را با کارد ببرید. این یک پیمانه 1 لیتری خواهد شد. حال از بتن خیس در آن بریزید و وزن خالص را تعیین کنید (بدون احتساب وزن پارچ). در تولید بلوک وزن یک لیتر بتن خیس باید در محدوده 800 تا 850 گرم باشد. اگر بیشتر از این شد باید فوم بیشتری به میکسر اضافه کنید و اگر کمتر شد باید در نوبت بعدی فوم کمتری بدهید.


  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Amirmalek2010@yahoo.com

  • سلام دوست و همكارگرامي، اينجانب اقدام به احداث كارخانه اي جهت توليد مواد اوليه بتن هاي سبك كفي كرده ام و برحسب اينكه ٦ سال در اين عرصه تلاش كرده ام به موادي دسترسي دارم كه ضمن كاهش مصرف سيمان شما كه عمده هزينه ها رو شامل خود كرده، سهولت را درتوليد بلوك هاي كفي و با كيفيت به ارمغان می آورد. اين پوزولان با تركيب مشخصي با سيمان و ماسه مناسب اين كار در كارخانه بسته بندي شده و در پاكت هاي ٥٠ كيلويي عرضه ميشود. شما فقط بايد به آن آب و كف اضافه كنيد وديگر نيازي به تهيه ماسه و سيمان و ديگر مواد افزودني نيستيد. استفاده از اين محصول شما رو با هزينه هاي بسيار پاييني در مقايسه با توليد به روش عمومي سوق خواهد داد. سپاسگزارم و خدمتگزار.



    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 89
    توسط: یوسفی
    همراه:
    ایمیل: moh3nusefi @gmail.com

    با عرض سلام خدمت اساتید، بنده برای کف سازی فوم بتن از مخلوط فوم و سیمان استفاده میکردم اما در یکی از پروژه ها از بنده خواستن از پودر سنگ یا ماسه بادی نیز استفاده کنم. آیا باعث خرابی روتور و یا استاتور نمی شود؟ با عیار مصرفی سیمان ۳۰۰ یا ۲۵۰ چه مقدار ماسه یا پودر سنگ نیاز دارد و چند لیتر آب باید مصرف شود؟ خواهشمندم پاسخ دهید.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • استفاده از فیلر (ماسه یا پودر سنگ) در طرح اختلاط بتن سبک کفی در اجرای کف سازی مطلوب و باعث بهبود و ارتقاء خواص می گردد. در واقع رسیدن به مقاومت حداقل 1 مگاپاسکال (معادل 10 کیلوگرم بر سانتی متر مربع) که از الزامات کف ریزی می باشد بدون این امر میسر نیست. معمولا 50 کیلوگرم کفایت می نماید. البته تا حدی باعث استهلاک و سایش بویژه روتور می گردد اما چنانچه از مونوپمپ با روتور فولاد آلیاژی همراه با عملیات حرارتی (آبدهی) و پوشش (کروم سخت) مطلوب استفاده شده باشد اثر مخرب آن شدید نخواهد بود. برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شرکت مونوپمپ بهلول که عضو تبعی انجمن نیز می باشند تماس حاصل فرمائید.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 88
    توسط: یاسر یدالهی
    همراه: 09365480380
    ایمیل: yadollahi.arash@gmail.com

    خواهشمندم طرح اختلاط دقیق بتن aac را توضیح دهید.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 87
    توسط: محسن علیخانی
    همراه: 09178719819
    ایمیل: Azim.aa@gmail.co

    باسلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی، برای اجرای فوم بتن برای شیبندی پشت بام گاها اتفاق میافتد که لایه های نازکی ایجاد می شود که حالت شکنندگی و پوسته ای دارد که برای اجرای ایزولاسیون بر روی آن با مشکل مواجه می شود. ۱- برای جلوگیری از این مورد چه باید کرد. ۲- به ازای هر کیسه سیمان چقدر آب و چقدر فوم استفاده کنیم که کیفیت خوبی داشته باشد. ۳- اینجانب جهت استحکام سطح اجرا شده به جای ریز دانه از پودر سنگ استفاده میکنم. لطفا در اینمورد مرا راهنمایی فرما یید. محل اجرا استان بوشهر.

  • پاسخ آقای: قراگوزلو
    همراه: 09351437193
    ایمیل:fb.alvand@yahoo.com

  • با سلام، یکی از دلایل بلند شدن لایه رویین فوم بتن استفاده از فوم نامرغوب می باشد (معمولا هنگام استفاده از فوم پروتئینه چنیین مشکلی به وجود می آید). اگر شما از فوم شیمیایی استفاده کنید حتما مشکلتون برطرف میشه.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 86
    توسط: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل: Hero_azg@yahoo.com

    نقش پوزولان ها در توليد cLc چيست؟ آيا مرجعي براي معرفي كاربرد پوزولان در صنعت داريد؟


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 85
    توسط: احمدی
    همراه:
    ایمیل: gt_ahmadi@yahoo.com

    با سلام، بنده یه دستگاه فوم بتن 2 متر مکعبی دارم. متاسفانه این دستگاه شکست بتن زیادی داره به طوری که خروجی که باید حدود 1.7 متر مکعب بدهد را نمی دهد (خروجی 0.8 مترمکعب می باشد). راه حل های مختلفی را پیش گرفتم ولی کاربردی نبود. تنها مساله ای که وجود دارد و برا بنده جای شک است این است که بر روی میله استیل روتر (داخل استاتور یه قطعه استیل فولادی است اسمش فک کنم روتر باشد) روی همون قطعه قسمت هایی وجود داره که خورده شده. حدودا 4 قسمت هست که این ساییدگی ها روشون دیده می شه. سوالم این بود که ممکن است مشکل شکست بتن از همین قطعه باشد. بابت توجهتون ممنونم.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • یکی از مشکلات مطرح در مورد دستگاه های اجرای کف ریزی با فوم بتن، پدیده کف شکنی است. همانطور که اشاره کردید حجم مشخصی بتن آماده می شود ولی حجم کمتری بتن در محل بتن ریزی تحویل می گردد. عوامل متعددی در بروز این پدیده نقش دارند. مهمترین عامل نوع و کیفیت فوم است. چنانچه فوم از قوام لازم برخوردار نباشد این پدیده رخ خواهد داد. فوم خروجی از لانس حباب هائی از هواست که لازم است اندازهای ریز و پوسته ای ضخیم و پایدار داشته باشد. در این میان جنس فوم، نسبت رقیق سازی و همچنین میزان هوای ورودی به لانس و کیفیت لانس به لحاظ کامل بودن فرآیند تولید کف می بایست مورد توجه قرار گیرد.
    در کنار مطالب فوق و در شرایط خاصی از کف، عوامل مکانیکی می توانند در کف شکنی نقش داشته باشند. بهرحال حباب های کف در مقابل جریانات مغشوش و تحت فشار بالا دوام نداشته و از بین میروند (می پکند). یکی از مهمترین بخش هائی که می تواند از نظر مکانیکی باعث این فرآیند گردد بخش روتور و استاتور در مونوپمپ است. وقتی گرده روتور سائیده شده است مقداری بتن برگشت کرده و جریان مغشوشی را ایجاد میکند که می تواند باعث تشدید کف شکنی گردد.
    بر اساس این توضیحات بایستی با دقت و بررسی موردی هر کدام از عوامل نسبت به یافتن علت کف شکنی اقدام کنید. ولیکن با توجه به توضیحات شما و چنانچه در شرایط یکسان قبلا کف شکنی نداشتید می توان به احتمال قوی علت را از ناحیه روتور در مونوپمپ دانست.


  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام دوست و همكار عزيز، بنظر من شما اگر فقط عمليات كفسازي انجام ميدهيد (ماسه نداريد) روتور شما سالم است مگر اينكه چندين سال كار كرده باشيد. دماي محيط و آب بتن و آب فوم ژنراتور مهم هستند آنها را بررسي كنيد نهايت امر مشكل از نوع مايعي ميباشد كه تعويض كرده يا تاريخ مصرف آن گذشته. روزهاي غير كاري حتما قسمت روتور و استاور را با روغن سوخته ٢٤ ساعت آغشته نگهداريد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 84
    توسط: حسن قنبری
    همراه: 09147173856
    ایمیل: hasansadra@yahoo.com

    با سلام و آرزوی توفیق برای دکتر ظریف و همکاران پرتلاش، درسیستم تولید بتن سبک غیر اتوکلاوی با قالبهای تابوتی (که علاوه بر برش عمودی، برش افقی نیز داده می شوند) بلوکها بعد از برش بهم می چسبند (فقط قسمتهای برش خورده افقی). آیا عمل آوری با بخار بعد از برش می تواند کمکی به این مورد بکند و بلوکها راحت تر و با نیروی کمتری جدا شوند. اگر جواب مثبت نیست روش بهتر کدام است؟
    لازم به ذکر است در سیستم تولید بتن سبک اتوکلاوی (AAC)برای این کار از جداکننده (سپراتور) استفاده می کنند (بعضی سیستمها بعد از برش و قبل از اتوکلاو و بعضی دیگر از تولید کننده ها بعد از اتوکلاو و قبل از بسته بندی این کار را انجام میدهند).
    با تشکر - قنبری.



    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 83
    توسط: مجید حیدری
    همراه:
    ایمیل: majid.heydari.cement@gmail.com

    با سلام، بنده به اطلاعاتی در مورد دستگاه مغناطیس کننده آب (مارک، قیمت و...) برای تولید بتن نرمال نیاز دارم. در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • لطفاً با شماره 05137247285 تماس حاصل فرمائید.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 82
    توسط: بهزاد طهمورسیی
    همراه: 09114543221
    ایمیل: behzad.tahmouresi@gmail.com

    با سلام محضر اساتید و مهندسین عزیز، نحوه ی تولید بلوک سبک به چه صورته. بیشتر منظورم اینه که نحوه بیرون آمدن از قالب و اینکه چقد زمان باید صرف بشه که از قالب بیرون کشیده شود. با سپاس. موضوع پایان نامه ام هست لطفا پاسخ بدهید. ممنون


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 81
    توسط: محمد لطفی
    همراه:
    ایمیل: mhmmnt@yahoo.com

    سلام، آیا از سیمان تیپ 5 می توان در کفسازی استفاده کرد؟


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 80
    توسط: ناشناس
    همراه: 09178719819
    ایمیل:

    باسلام، براي اجراي ديوار در جا بين ستونها كه بصورت عمودي و افقي از بين ستونها ميلگرد 8 رد شده ميخواهيم با قالبندي و به قطر 10 سانت با فوم بتن پر كنيم. لطفا بفرماييد از چه فرمولي استفاده كنيم كه با كيفيت بالا اجرا شود؟ محل اجرا بوشهر.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، مقاومت شما حداقل بايد ٣ مگا پاسكال باشه. در مورد مقاومت فوم بتن مهمترين بخش بر عهده ماسه ميباشد و سيمان بعنوان چسب صرفا جهت چسباندن ماسه مورد استفاده است. خوب حالا اين ماسه ها بايستي به چه صورت و فاصله اي از هم چسبيده شوند كه همگن و يكنواخت باشند؟ كه پاسخش در كف شما و اندازه حباب ها و پايداري آنها ميباشد. شما حتما از يك مايع خارجي استفاده كنيد و يا از مايع ايراني مرغوب.

  • پاسخ آقای: آذرپور
    همراه: 09356253132
    ایمیل:mkanb2012@gmail.com

  • با سلام، طبق استاندارد 14504 مربوط به بلوک فومی دیوار باید حداقل مقاومت 2 مگا پاسکال دارا باشد. برا ی این مقاومت شما باید به ازای هر متر مکعب 300 کیلوگرم سیمان 200 کیلوگرم ماسه و 160 لیتر آب و 600 گرم الیاف pp وارد میکسر شود. تقریبا 40 تا 50 لیتر آب توسط فوم وارد می شود. بهتر است برای بهبود خواص از فوم پروتئینه استفاده شود که اگر فوم ساز و لنسرها تنظیم باشد حدود 600 تا 700 گرم در متر مکعب مصرف میشود.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 79
    توسط: ناشناس
    همراه: 09308176851
    ایمیل:

    سلام، به ازاي هر متر مكعب فوم بتن در کف ریزی چند كيسه سيمان و چند ليتر فوم بايد استفاده شود؟

  • پاسخ آقای: حمید محمدی
    همراه: 09146646368
    ایمیل:hamidmohammadi26@gmail.com

  • با سلام، طی تجربه ای که بنده در راستای اختلاط فوم بتن در کف سازی داشته ام مقدار سیمان نباید کمتر از 250 کیلوگرم در متر مکعب و بیشتر از 300 کیلو گرم باشد. مقدار آب به ازاء هر 50 کیلو گرم سیمان بین 27 تا 30 لیتر است که در هوای زیر 4+ مبایست 5 لیتر کمتر باشد. مقدار فوم به ازاء 200 لیتر آب 8 تا 10 لیتر فوم پروتیینه مخلوط شود. ضمناً غلظت فوم باید طوری باشد که فوم خروجی نسبتا سفت و چسبنده باشد تا حباب های ریزتری تولید شود. هر چه قدر حباب ها ریز تر باشند شکست حباب کمتر و بتن با مقاومت بالاتری تولید خواهد شد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 78
    توسط: ناشناس
    همراه: 09131585095
    ایمیل:

    سلام، فرمول توليد بتن سبك هوادار گازي غيراتوكلاو رو ميخواستم. دانشجو هستم و براي تحقيقم ميخوام. اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

  • پاسخ آقای: محسن غفرانی
    همراه: 09143527389
    ایمیل:mohsenghofrani65@yahoo.com

  • سلام، طرح اختلاط بتن گازی بدون اتوکلاو سیمان 300 کیلوگرم، ماسه ریز اگر شد سیلیسی (استخری) 300 کیلوگرم، آهک 50 کیلوگرم، بودر آلومینیوم 0.5 کیلوگرم، آب متغیر است و بصورت تجربی بدست می آید ولی باید بتن بصورت مایع در آید وحتما آب داغ در دمای 70 تا 80 درجه استفاده شود. بعد از بیرون آوردن از قالب حتما رطوبت محصول را کنترل کنید تا به مرحله مقاومت مناسب برسد.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 77
    توسط: آقای محسن غفرانی
    همراه: 09143527389
    ایمیل: mohsenghofrani65@yahoo

  • سلام، مزایای عضویت در این انجمن چیست؟

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • مهمترین دلایل ضرورت تشکیل انجمن و عضویت در آن به شرح ذیل است:

    1- دفاع از حقوق اعضاء در مجامع نظارتی و قانونی.

    2- تحقیق و توسعه و نوآوری برای گسترش محصول و بهبود کیفیت.

    3- آموزش و اطلاع رسانی برای آگاهی از آخرین یافته های علمی و عملی.

    4- هم افزائی و تعامل مجموعه فعالین جهت ارتقاء کیفیت و کنترل تولید و فروش.

    5- تعامل با شرکت های تأمین مواد اولیه و تبادل اطلاعات فنی و دریافت فرصت های ویژه.

    6- برگزاری همایش سالانه علمی تخصصی انجمن برای ساماندهی و هماهنگی اعضاء.

    7- ایجاد شرایط ویژه برای تسهیل در امر اخذ استاندارد و دیگر گواهینامه های لازم.

    8- ارائه گواهینامه عضویت در انجمن جهت استفاده برای عقد قراردادهای کاری.

    9- معرفی اعضاء در سایت انجمن با اطلاعات کامل اداری.

    به هر یک از اعضای انجمن گواهینامه و کارت عضویت تعلق می گیرد. همچنین در سایت اینترنتی انجمن معرفی خواهند شد. بر اساس مذاکرات انجام شده با مراکز نظارتی و بویژه سازمان نظام مهندسی کشور و در راستای کنترل کیفیت ساخت و ساز در آینده نزدیک انتخاب تولید کنندگان و مجریان صرفا از بانک اطلاعاتی انجمن صورت خواهد گرفت.



    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 76
    توسط: آقای محمد لطفی
    همراه:
    ایمیل: mhmmnt@yahoo.com

  • با سلام چگونه می توان از ترک خوردن فوم بتن جلوگیری گرد شرکتی که ار آن فوم تهیه میکنم عنوان میمند که فوم خود را با اسید سولفونیک درست کرده که بهتر از ان 70 میباشد که سایر شرکتها استفاده میکنند.آیا میتوان به این حرف اعتماد کرد؟ و اینکه آیا ترک خوردن فوم اجرا شده ما ربطی به این موضوع دارد؟ با تشکر

  • پاسخ آقای: محسن غفرانی
    همراه: 09143527389
    ایمیل:mohsenghofrani65@yahoo.com

  • سلام، قبل از کار محلی را که فوم بتن می خواهید بریزید از آب سیراب کنید و بعد خشک شدن اولیه بتن (سطح آن وقتی کمی سفید شد) 4 تا 5 دوباره سیراب کنید تا بتن سیراب گشته و علاوه بر افزایش مقاومت از ترک خوردن آن نیز جلوگیری شود.

  • پاسخ آقای: فریور فرجی
    همراه: 09121032090
    ایمیل:FARIVAR1975@GMAIL.COM

  • سلام، ضمن تائید نظر همکار گرامی در بحث آبگیری و پیش آب به مقدار درصد آب در هنگام اختلاط دقت کن تا فاصله پیوندها با آب اضافه پر نشه (شکست در مرحله هیدراتاسیون) یا از ژل میکرو سیلیس استفاده کن.

  • پاسخ آقای: آذرپور
    همراه: 09356253132
    ایمیل:mkanb2012@gmail.com

  • با سلام، ترک در بلوک سبک فومی یا فوم بتن 2 دلیل میتواند داشته باشد. اول کم بودن آب در فوم بتن که باعث میشود گرمای بالای واکنش هیدراتاسیون سیمان باعث انبساط ناگهانی و ترک شود. دوم کم بودن درصد فوم مورد استفاده که باعث ایجاد کف ناپایدار میشود که ورود این کف در مخلوط ماسه سیمان باعث شکسته شدن لایه ای و ایجاد ترک میشود. پس آب را بیشتر و یا میزان مصرف فوم را بیشتر کنید. ضمنا برای بهبود خواص و استحکام بهتر است از فوم پروتئینه استفاده شود.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 75
    توسط: آقای مهدی عباسی
    همراه: 09155723242
    ایمیل: mehdi.abbasi@stu-mail.um.ac.ir

  • با سلام و تشکر از همه دوستانی که درجهت معرفی و بهبود صنعت بتن سبک تلاش میکنند. بنده نیز به نوبه خود سعی کرده ام پاسخگوی سوالات علاقه مندان و فعالان این صنعت باشم. http://beton-sabok.mihanblog.com


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 73
    توسط: آقای علیخانی
    همراه:
    ایمیل: azim.co.aa@gmail.com

  • سلام عرض میکنم خدمت فعالان و زحمت کشان عرصه بتن سبک، اینجانب مدت دو ساله که یک دستگاه تکفاز ایستاده خریدم که تخلیه آن با فشار باد انجام میگیرد. ما در این مدت دو سال زحمات زیادی کشیدیم تا توانستیم در اجرای شیبندی کار قابل قبولی ارایه دهیم. متاسفانه بعضی فروشندگان بعد از فروش پشتیبانی نمی کنند. ما در منطقه جنوب کشور فعالیت میکنیم. میخواهیم دیوار درجا بدون باربر اجرا کنیم. چه ترکیبات و فرمولی استفاده بکنیم که دیوار استحکام مورد قبول را داشته باشد. ضمنا در بین ستونها از میلگرد ۸ یا ۱۰ مثل دیوار برشی استفاده میکنیم که هنگام اجرای ستون جای آن را تعبیه میکنیم. لطفا در این زمینه ما را یاری کنید. ابعاد دیوارها سه متر در چهار متر با قطر ده سانتیمتر بین ستونها و شناژ. محل اجرا بوشهر. ارادتمند شما علیخانی.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • جای خوشحالی است که کاربردهای متنوع از فوم بتن در کشور در حال شکل گیری می باشد. استفاده از فوم بتن در کاربرد یاد شده نیز بخوبی میسر است. به این منظور لازم است به نکات زیر توجه فرمائید.
    یک - با توجه به ماهیت محصول و همچنین ارتفاع بتن ریزی می بایست از ریز دانه بعنوان فیلر در طرح اختلاط اسفاده نمائید تا ضمن ایجاد مقاومت لازم از نشست مصالح در بتن تولیدی نیز جلوگیری نماید. این ریز دانه می تواند سیلیس میکرونیزه باشد.
    دو - لازم است با استفاده از پودر سنگ بتن در چگالی خیس حدود 700 تولید و پمپ شود.
    سه - با توجه به حضور آرماتور و موضوع خوردگی (Corrosion) می بایست از فوم خنثی (با PH حدود 7) بدون یون کلر استفاده شود.
    چهار - در صورت امکان بهتر است بتن ریزی در دو یا سه مرحله انجام شود تا فشار هیدرواستاتیکی حاصل از بتن خیس نتواند از درزهای موجود باعث تخلیه آن گردد.


  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، بنظر بنده تنها چگالي بتن نمي تواند نقش تأيين كننده اي داشته باشد. چرا كه با توجه به تنوع مواد كف زا در كشور كه هر روز هم رو به افزايش مي باشد هر بتن كفزايي با هر چگالي ممكن است مقاومت تءوريكال يكساني داشته باشد و در واقع مقاومت متفاوت. دوست عزيز بنظر من راهكار شما در ابتدا اينست كه بتن سبك خودتون را بلحاظ كيفي شناسايي كنيد و نسبت به معيار ٣ مگاپاسكال پيش برويد. سپاسگزارم.


    «پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 72
    توسط: آقای امیرحسین کوهی مقدم
    همراه: 09117784927
    ایمیل: amir.h.kmoghadam@gmail.com

  • سلام، مقدار آب به سیمان 0.4 یعنی چه؟ و عیار سیمان 250 یعنی چه؟.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • مقدار آب به سیمان نسبت آب مصرفی در بتن بر حسب لیتر (یا کیلو گرم) به مقدار وزن سیمان مصرفی در یک متر مکعب بتن تولیدی می باشد. همچنین عیار سیمان مقدار سیمان مصرف شده در تولید یک متر مکعب بتن را نشان می دهد.


    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 71
    توسط: آقای محمد زارع
    همراه:
    ایمیل: mohammad.zare@gmail.com

  • بنده در آئین نامه جدیدی که راجع به بلوک سبک سلولی به عنوان اصلاحیه بر روی آئین نامه بلوک سبک سلولی قبلی نوشته شده به شماره a-14504 متوجه شدم شما اعداد و ارقام رو تغییر دادید و این اعداد و ارقام با مرجع ترجمه این آئین نامه یعنی آیین نامه هند به شماره is.2185.4.2008 اصلا همخونی نداره. معیار شما برای دستکاری در این اعداد و ارقام چی بوده؟ اینکه اعداد رو به حدی برسونیم که بتونیم برای بتن سبک استاندارد ملی بگیریم؟ میشه مرجع علمی این تغییرات رو و مستندات علمیش رو برای من ارسال کنید؟

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • با تشکر از تماس شما، همانطور که اشاره کردید مرجع این استاندارد یک استاندارد هندی است که بمراتب کاملتر و مبسوط تر است. الزامات قید شده در استاندارد ملی عمدتاً مطابق با مرجع مربوطه می باشد. در صورتی که مورد غیر منطبق را قید بفرمایید توضیح داده خواهد شد.

  • پاسخ آقای محمد زارع
    همراه:
    ایمیل:mohammad.zare@gmail.com

  • با سلام مجدد، چگالی ارائه شده در این استاندارد از 800 کیلوگرم بر متر مکعب پائین تر نیست ؟
    چه توجیه علمی برای قبول کردن بتنی که چگالیش پائین تر از این حد میشه هست؟
    سبک تر شدن همواره به معنی بهتر شدن کاربری نیست. به جز این حدود جذب آب برای هر رده متفاوت هست. چرا جذب آب تمام رده ها به عدد ثابت تغییر پیدا کرده؟
    لطفا مستدل و علمی بحث بشه. چگونه میشه ما عدد رو از یک استاندارد بگیریم و تغییرش بدیم؟
    اینکه جذب آب بلوک سبک 288 بوده و حالا ما بیایم همین رو برای سی ال سی هم استفاده کنیم فکر نکنم توجیه علمی داشته باشه.
    در مورد چگالی هم چه توجیه علمی پشت پذیرش بتن با چگالی کمتر از 800 وجود داره؟


  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • ممنون از دقت و احساس مسئولیت شما نسبت به موضوع.
    قبل از هر چیز لازم است دقت فرمائید که اجباری نیست که تمام جزئیات استاندارد مرجع در استاندارد ملی قید شود زیرا هدف از تدوین استاندارد ملی صرفا ترجمه نیست و بر اساس اعتبار استاندارد مرجع و همچنین دیدگاه های فنی و مطالعات میدانی ناشی از مصارف قبلی و بومی سازی ممکن است توسط کمیسیون فنی متشکل از صاحب نظران تغییراتی در آن مشاهده شود.
    از طرف دیگر موضوع استفاده از فوم بتن در تولید بلوک های ساختمانی موضوعی جدید است و هنوز ابهاماتی برای آن وجود دارد که با آزمایشات و یا مطالعات میدانی می توان با اطمینان آنها را لحاظ کرد.
    لذا می توان توضیحات ذیل را برای ایراد مورد نظر شما ارائه نمود:
    یک - اصرار بر اینکه چگالی بلوک های تولیدی از 800 بالاتر باشد دلیل قانع کننده ای ندارد زیرا علاوه بر آزمایشات استاندارد، مطالعات میدانی در استفاده از محصولات با چگالی های حدود 700 در بسیاری از موارد حاکی از عدم بروز مشکلات فنی بوده است.
    دو - در استاندارد مرجع میزان الزام جذب آب سخت گیرانه است که دلیل کافی برای آن وجود ندارد. همچنین جذب آب جرمی برای بتن های سبک که در چگالی های گوناگون تولید می شوند نتایج غیر مانوسی را بدنبال دارد بنابر این نظر کارشناسی بر این است که مبنای جذب آب بصورت حجمی و بر مبنای استاندارد 7782 باشد.
    توجه نمائید که استاندارد می بایست ضمن لحاظ کردن الزامات فنی برای حفظ حقوق مصرف کننده، مسیر قابل دستیابی برای تولید کننده را نیز فرآهم آورد تا امکان ساماندهی در تولید فرآهم آید.
    ممکن است در آینده با توجه به تجارب بیشتر اصلاحات بعدی نسبت به تعدیل و یا تغییر بعضی از الزامات صورت گیرد.
    با آرزوی توفیق و سلامتی برای شما.


  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، بنده با فرمايشات جناب زارع كاملا موافق ام. بهتر نيست چشمها را بشوييم جور ديگه ببينيم!.

  • پاسخ آقای: فریور فرجی
    همراه: 09121032090
    ایمیل:FARIVAR1975@GMAIL.COM

  • عزیزان، ضمن اینکه احترام وافری برای شما قائلم بنده با تائید فرمایشات اساتید در انجمن برطبق آخرین دستاوردهای تکنولوژی در تولید بتون سبک در آمریکا حتی با چگالی 350-500 به ضرایب بی نظیر مقاومت های مکانیکی فشاری - مقاومت خمشی - مقاومت کششی - مقاوت خطی سطح - مقاومت های فیزیکی کاهش جذب آب در سطح و عایق کامل رطوبت - کاهش ضریب هدایت حرارتی - کاهش صدای وزن یافته - مقاوم و ضد حریق و فیلتراسیون توکسید فلزات سنگین در محصول رسیدن و چون چرا هم نداشتند که مرجع استاندارد در هند چی بوده. با تشکر.


    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 70
    توسط: آقای اسماعیل حیدری
    همراه:
    ایمیل: smko.he@gmail.com

  • سلام خسته نباشید آیا انجمن صنفی تولیدکنندگان با انجمن فوم بتن ایران تفاوت دارد آیا کار انها جداست یا در یک بخش فعالیت دارند.

  • پاسخ آقای: کارگروه آموزش و اطلاع رسانی انجمن
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • جناب آقای حیدری، با عرض سلام و ضمن تشکر از تماس شما، تحت عنوان "انجمن فوم بتن ایران" موسسه ثبت شده ای وجود ندارد و ممکن است بصورت فردی چنین عناوینی در اینترنت مشاهده شود که فاقد اعتبار قانونی است. انجمن بتن سبک سلولی در محدوده انواع بتن های سبک سلولی شامل گاز بتن و فوم بتن فعالیت دارد. موفق و پیروز باشید.


    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 69
    توسط: آقای غلامرضا مظفری
    همراه: 09179704283
    ایمیل: bsb.salt@yaho.com

  • چرا در استانها دفتر انجمن بلوک و فوم بتن دایر نمیکنید با محوریت یه دفتری مرکزی.

    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 68
    توسط: آقای رضا دانشی
    همراه: 09153059471
    ایمیل: hamoon_bz@yahoo.com

  • با سلام به اعضای محترم انجمن، من تولید کننده بلوک بتنی گازی هستم. طرح اختلاط مواد خوب است اما در زمان تخلیه بلوک ها از روی کفی، علیرغم استفاده از روغن قالب یا روغن سوخته، بلوک ها به خوبی جدا نمی شوند. میخواستم برای حل ابن مشکل راهنماییم کنید. با تشکر، دانشی

    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 67
    توسط: آقای ابراهیم لطیفی
    همراه: 09151924643
    ایمیل:

  • باسلام، مي خواستم ببينم طريقه نسب لانس فوم بصورت عمودي باشد يا افقي بهتر است. دوم اينكه در بلوك بعد از خشك شدن ترك هاي مويي ديده مي شود وبهترين فرمولاسيون چيه؟

  • پاسخ آقای: آذرپور
    همراه: 09356253132
    ایمیل:mkanb2012@gmail.com

  • با سلام، عمودی و افقی بودن لانسرها زیاد فرقی نمیکنه. باید مقدار و فشار باد و مقدار آب را طوری تنظیم کرد که مقدار مشخص از آب و فوم بالاترین کف را تولید کند. ضمنا کف نباید آبکی باشد باید خشک و پایدار باشد. هم زدن نهایی بعد از ورود فوم را بیشتر و کمی آب را نیز بیشتر کنید تا ترکها کم شود.


    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 66
    توسط: آقای مرتضی زبنبی
    همراه: 09151201848
    ایمیل: mzangouie@yahoo.com

  • سلام، من تولید کننده naac هستم. مدتی است روی سطح قالب حباب های درشتی ایجاد میشود و در داخل میکسر پودر آلومینیوم به خوبی باز نمیشود. علت این مشکل چیست؟

  • پاسخ آقای: مهدی عباسی
    همراه: 09155723242
    ایمیل:mehdi.abbasi@stu-mail.um.ac.ir

  • با سلام، پودر آلومینیوم به دلیل میل به فعالیت شدید در زمان تولید در کارخانه توسط یک پوشش چرب محافظت میشود. برای تولید بتن سبک باید این پوشش حذف شود تا واکنش صورت بگیرد که شما میتوانید پودر آلومنیوم را به همراه آب و مقداری مایع شوینده با پایه قلیایی مخلوط کنید و بعد وارد میکسر کنید. نکته قابل توجه برای پراکنده شدن یکنواخت حباب ها این است که مخلوط کردن باید بصورت کاملا غیریکنواخت و تصادفی باشد، مثلا میتوانید هرکدام از پره های مخلوط کن را به یک جهت خاص خود خم کنید تا این اتفاق بیفتد. اطلاعات بیشتر http://beton-sabok.mihanblog.com

    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 65
    توسط: خانم مرضیه رئیس پور
    همراه: 09378011008
    ایمیل: marziehraispour@gmail.com

  • با سلام و احترام، این بلوک ها برای بالا آوردن کف خانه مناسب است؟ بار مرده زیادی به ساختمان اضافه نمیکند؟ در محل کار ساخته میشود؟ قیمت هر متر مربع آن حدودا چقدر است؟ ممنون.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 64
    توسط: آقای احمد صادق
    همراه: 09155037048
    ایمیل: sadegh4953@gmail.com

  • سروران گرامی باسلام و احترام ؛ موضوع پایان نامه من {دست یابی به مقاومت های مطلوب بتن های سبک کفی با در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی} می باشد. دوستان عزیز چنانچه مطالبی در این زمینه دارند ممنون می شوم که من را راهنمایی نمایند.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، كتابي در حال تأليف دارم كه تجربيات عملي خودم را طي ٧ سال توليد بلوك هاي كفي در آن منظور كرده ام. انشالله خداوند ياري كند تا چند هفته آینده چاپ خواهد شد. حتما مطالعه فرماييد.


    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 63
    توسط: آقای برقی
    همراه: 09143146696
    ایمیل: d.barghi@gmail.com

  • لطفا بفرمایید آیا امکان قالب ریزی این بتن جهت ساخت پانل دیواری در ابعاد 200*50*7 سانتیمتر جهت اجرای دیوارکشی محوطه وجود دارد؟ چه ترکیبی برای اختلاط پیشنهاد می شود؟ آیا محصول بدست آمده توانایی مقاومت در برابر یخبندان های متوالی را دارد؟ برای ساخت این پانل آیا مش یا شبکه آرماتور لازم است و در چه سایزی؟ در بتن سبک امکان استمپ زدن یا نقش انداختن بعد از بتون ریزی و ماله کشی وجود دارد؟

    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 62
    توسط: آقای امیری
    همراه: 09359898878
    ایمیل: senator413@gmail.com

  • با سلام و خسته نباشید به اعضای انجمن و مدیران این سایت مفید. سؤال بنده در مورد مشکل چسبیدن بتن (فوم بتن) به قالب ها هنگام جمع آوری بلوک ها است. البته در سیستم برشی که این مسئله باعت مشکل در فروش و نارضایتی مشتری شده. ضمناً از روغن قالب، روغن سوخته و گازوییل هم استفاده شد اما جواب نگرفتیم. می خواستم ببینم دوستانی که این مشکل رو حل کردن بطور ساده توضیح بدن چه باید کرد. روش تخلیه بتن در قالب ها؟ (به گونه ای که روغن قالب شسته نشه). نوع روغن قالب و از کجا تهیه کنیم که معتبر باشه؟ زمان جمع آوری بلوک؟ تنظیم دستگاه برش (تا چه فاصله ای از کف قالب برش انجام بشه) / با نهایت تشکر و سپاس.

  • پاسخ آقای: اردشیر قلم آراء
    همراه: 09121150454
    ایمیل:ardeshir_ghalamara@yahoo.com

  • با سلام، به عوامل مهمی بستگی دارد. نوع قالب ها، طرح اختلاط، کنترل مواد اولیه، بررسی زمان گیرایش بلوک، شرایط کنترل دمای محل تولید، بررسی افزودنیهای مورد استفاده، نوع استفاده از روغن، کنترل میزان وزنی بلوک و سایر موارد مرتبط میباشد. برای رفع مورد بحث شما باید اطلاعات کافی داشت.

  • پاسخ آقای: مهندس آذرپور
    همراه: 09356253132
    ایمیل:mkanb2012@gmail.com

  • با سلام، برای کف قالب ها به جای روغن از نایلون استفاده کن و دور قالبها را مخلوطی از گازوییل و روغن سوخته استفاده کن. ضمنا بزار قالب به اندازه کافی خشک بشه تا زمان خارج کردن قالب، دیواره بلوک کنده نشه.

  • پاسخ آقای: فرهاد عليالي
    همراه: 09143427257
    ایمیل:Farhad.alyali@gmail.com

  • جهت نچسبيدن بلوك به قالب بايد مسائل مختلفي كنترل شود. شما از چه نوع سيستم برش استفاده مي كنيد؟ سيمي، اره اي و يا ديسكي؟ فاصله ي خروجي ميكسر تا قالب چقدره؟ ميزان چسبيدن چقدر است؟ دستگاه برش شما طرفین بلوك را نمي برد؟ و ....

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام فرهاد جان خوبي؟ ارژنگ ام خيلي خوشحال شدم. از اين همه همكار فقط شما رو شناختم.



    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 61
    توسط: آقای علیرضا بخشعلی پور
    همراه: 09372653047
    ایمیل: alirezabp17@yahoo.com

  • با سلام وخسته نباشید اطلاعاتی درباره بتن سبک می خواستم. بتن سبک گازی بهتر است یا فوم بتن. آیا بتن سبک جدیدی به بازار امده است؟ اگربخواهیم خط تولید بلوک راه بیندازیم کدام بهتراست؟ با تشکر.

    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 60
    توسط: آقای مجتبی پاشایی
    همراه: 09370558441
    ایمیل: kral09@yahoo.com

  • سلام، من می خواستم بدونم که آیا استفاده از ماسه در فوم بتن مزایایی داره؟ اصلاً ما میتونیم بدون ماسه از فوم بتن استفاده کنیم یا کیفیت پایین میاد؟ همچنین اگه فوم یخ بزنه بعد آب بشه کیفیتش را از دست میده؟ از کجا میتونم فوم مرغوب پیدا کنم که افت کمتری داشته باشه؟
    ممنونم

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، سيمان فقط نقش چسب رو داره كه ماسه رو در كنار حباب هاي هوا ثابت نگه ميداره، ميشه ماسه نزد ولي دو اشكال عمده داره اينكار، اول اينكه مقاومت پايين مياد و دوم اينكه خارج از صرفه اقتصادي ست چرا كه شما از حجم بتني كه قراره ١٠٠٠ ليتر به شما محصول بده داريد ١٥٣ ليتر كمتر توليد ميكنيد! پس بايد جايگزيني براي جبران اين كاهش حجم داشته باشيد كه جامد باشه و مثل سيمان در محصول بمونه. به نظر من فريز شدن مايع فرقي بحال كيفيت نداشته باشه بهتر ميشه ولي بد تر نميشه، البته بشرطي كه پايه كف شما مناسب باشه. من اخيرا مايعي رو استفاده ميكنم كه اصلا نيازي به اضافه كردن الياف و ... ندارم ديگه و اصلا بوي زننده اي نداره و از سويا ساخته شده و قيمتش ٥٦٠٠ در هر ليتر.


    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 59
    توسط: آقای رضا عظیم زاده
    همراه: 09352142072
    ایمیل: azimzadeh@gmail.com

  • با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان، بنده قصد راه اندازی خط تولید بلوک سبک به روش CLC رو دارم ولی با مطالعاتی که انجام دادم پدیده جمع شدگی یکی از مشکلات مهمی است که این محصول رو با مشکلات فروش مواجه میکند و چند سوال برام مهم هست که اگه دوستان لطف کنند و جواب بدند ممنون میشم. میخواستم بدونم برای حل پدیده جمع شدگی چه راه کاری پیدا شده؟ آیا میتوان بلوک هایی که تولید شده رو در فضای باز انبار کرد یا نیاز به سوله هست؟ قیمت تمام شده بلوک چقدر هست و چه قیمتی به فروش میره؟ هزینه اولیه برای خط تولید چقدر هست؟ بنده قیمت های بسیار متفاوتی دریافت کردم ولی از بیان جزئیات خوداری میکنند. محدوده قیمتی که به بنده پیشنهاد داده اند بین 40 میلیون تا 200 میلون هست. لطفاً شرکت های خوب و با سابقه ای که این کار رو انجام میدهند رو پیشنهاد بدید چون به سرچ تو اینترنت نمیشه اعتماد کرد.


  • پاسخ کارگروه آموزش و اطلاع رسانی
    همراه:
    ایمیل:clcir@yahoo.com

  • 1- احتمالاً منظور شما تولید بلوک فوم بتن است. توجه کنید که CLC انواع بتن های سبک سلولی است که شامل گاز بتن و فوم بتن می شود.
    2- جمع شدگی یکی از مشکلات بتن های سبک فومی است که لازم است برای رفع آن منتظر تحقیقات جدید و نتایج عملی باشیم اما مشکل اصلی در مصرف این بلوک ها پدید خزش ناشی از مقاومت پائین است. چنانچه مقاومت محصول در حد استاندارد 14504 یعنی بالاتر از 2 مگاپاسکال (20 کیلو گرم بر سانتی متر مربع) باشد و عمل آوری مناسب انجام شده باشد مصرف این بلوک ها در کاربردهای غیر سازه ای در تیغه بندی ساختمان بدون هیچ مشکلی میسر خواهد بود.
    3- برای رسیدن به سن مطلوب می توان بخوبی از فضای باز استفاده کرد و نیازی به دپوی محصول در سالن نیست.
    4- قیمت تمام شده به روش تولید و مدیریت آن بستگی دارد اما در شرایط فعلی در حدود 65 هزار تومان به ازای هر متر مکعب و فروش در حدود 90 هزار تومان در متر مکعب است.
    5- خط تولید می تواند در ظرفیت های گوناگون و تکنولوژی های گوناگون و همچنین در سطح اتوماسیون های گوناگون ایجاد شود و محدوده ذکر شده توسط شما درست است.
    6- قرارداد شما بایستی با فرد یا مجموعه ای باشد که سابقه مناسبی در این کار داشته باشند و بهترین روش اینست که با تعدادی از مشتریان قبلی آن مجموعه مشورت نمائید. لازم است علاوه بر اینکه نوع تکنولوژی مطلوب باشد تعهد زمانی و پشتیبانی نیز بخوبی صورت گیرد. در بخش عضویت تبعی انجمن تعدادی از این شرکت ها معرفی شده اند و می توانید اعتبار آنها را از دفتر انجمن استعلام نمائید.


  • پاسخ آقای: رضا عظیم زاده
    همراه: 09352142072
    ایمیل:azimzadeh@gmail.com

  • با سلام و تشکر از پاسخ گوئی شما بله منظور بنده بلوک های فوم بتن میباشد آیا میتوان بلوک های تولید شده را روی هم انبار کرد و یا محدودیتی وجود دارد ؟ پک کردن بلوک ها به صورتیکه هر متر مکعب یا بیشتر و کمتر رو با پلاستیک بستهه بندی کنیم به صورتی که رطوبت بلوک ها تا حدودی حفظ شود ایا برای افزایش مقاومت مفید خواهد بود یا خیر ؟ در مطلبی خوانده بودم که این بلوک ها به ازای هر متر در حدود یک میلیمتر افت خواهند داشت ایا با انبار کردن و یا مرحله بخار دادن و یا نگه داشتن در داخل پلاستیک به مدت 2 هفته برای جلوگیری از این کار مفید خواهد بود یا خیر و باید بعد از انجام دیوار چینی مرحله نازک کاری و کچ خاک رو به مدت 20 روز عقب انداخت ؟ بنده تمایل به خرید خط تولید 50 متر مکعبی دارم از کجا میتوان لبست کامل تجهیزات مورد نیاز و قیمت را در اورد با چند تا از تولید کننده ها صحبت کردم اعلام کردند که در مرحله قرارداد اعلام میشه ولی بنده برای استعلام قیمت دقیق و مقایسه باید لیست تجهیزات و ماشین الاتی که قرار است به من تحویل شود رو اگاه باشم تا بتونم تصمیم درست بگیرم الیافی که در تولید استفاده میشه به چه منظور هست و ایا باعث افزایش مقاومت بلوک میشه ؟ باتشکر از لطفتون.

  • پاسخ آقای: مهندس آذرپور
    همراه: 09356253132
    ایمیل:mkanb2012@gmail.com

  • با سلام، بلوک clc برای مناطق مرطوب بسیار بهتر از بلوک aac می باشد زیرا بلوک aac دارای گچ و آهک بوده و جذب رطوبت بالا دارد که باعث مشکلات عدیده در مناطق مرطوب میباشد. در بلوک clc اگر طبق استاندارد مقاومت فشاری را بالای 2 مگا پاسکال برد میتوان جمع شدگی را زیر %0.065 برد که از لحاظ استاندارد 14504 قابل قبول میباشد. امروزه چندین کارخانه توانستند استاندارد را دریافت کنند. برای خرید دستگاهها شرکت ساری ماشین به مدیریت مهندس کاظمی قابل قبول است.


    «دریافت پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 58
    توسط: آقای نریمان
    همراه: 09352142072
    ایمیل: nariman_hassani@yahoo.com

  • با عرض سلام و خسته نباشید من دستگاه فوم بتن با حجم 1/2 متر مکعب گرفتم میخواستم راهنماییم کنید که مقدار آب و سیمان و فوم چه مقدار استفاده کنم که بتونم فوم بتن با عیار 200 جواب بگیرم و به همین نسبت 250 چطور. ممنون میشم کمکم کنید.

  • پاسخ آقای: محسن غفرانی
    همراه: 09143527389
    ایمیل:mohsenghofrani65@yahoo.com

  • سلام، برای دستگاه با حجم 1.2 مترمکعب 5 عدد سیمان 50 کیلویی 140 لیتر آب و 1 لیتر فوم شیمیایی 40 الی 30 لیتر آب، قابل توجه: قبل و بعد (خشک شدن فوم بتن) محل را کاملا سیراب کنید.



    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 57
    توسط: آقای احمدی
    همراه:
    ایمیل: akl.ahmad@gmail.com

  • ممنون می شم بگین با چه موادی داخل لنسرو پر کنم تا کف بهتری خارج بشه؟ یکی از دوستان سیم ظرفشویی توصیه نمودند که تا حدودی خوب بود ولی شکست بتن خیلی بالا بود. اندازه پوکه های صنعتی باید حدوداً هر دانه چند سانت باشه؟ ممنونم


    داخل لانس نیاز به یک جریان مغشوش (توربولنت) دارد. موانع فیزیکی گوناگونی می توانند به ایجاد این پدیده کمک کنند. این موانع می بایست با قرارگیری در مقابل جریان مواد و ایجاد حداکثر جریان مغشوش باعث انسداد مسیر جریان هم نگردند. از مواد و روش های گوناگونی برای این منظور استفاده شده است اما بکارگیری دانه های پوکه های معدنی یکی از بهترین این مواد است زیرا در اثر ناهمواری های سطحی بیشترین عملکرد را داشته و همچنین مقاومت به سایش بالائی دارند و در ضمن از نظر خوردگی نیز از مقاومت بالائی برخوردارند. دانه بندی مناسب در محدوده 0.5 تا 1 سانتی متر می باشد و هرچه این پوکه ها دارای سطح ناهموار و خلل و فرج بیشتری باشند اثر بیشتری خواهند داشت.

  • پاسخ آقای عادلی با شماره همراه 09141161759 و ایمیل:az_adeli@ymail.com

  • توری پلاستیکی بهترین است چون کف سازی عالی دارد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 56
    توسط: آقای حسن زاده
    همراه: 09151876031
    ایمیل: hasanzadeh0584@yahoo.com

  • سلام دوستان، ممنون بابت پاسختون به سوالات، دوستان دستگاه 2 متر مکعبی دارم که خروجی با این فوم 1.5 متر مکعب می ده. مشکلی که هست اینه که فوم در حالت تایمر درست نشون می ده و هر مخزن 2 لیتر مصرف می ندازه. یعنی نسبت آب به فوم 30 است و با 60 تا فوم مخزن پر می شه. (با این مقیاس یعنی 2 لیتر مصرف فوم دارم.) ولی این طور نیست. وقتی داخل مخزن فوم ، مثلا 20 لیتر فوم می ریزم تو 6 تا میکسر حدودا تموم می شه یعنی هر 2 متر مکعب 3.5 لیتر مصرف فوم دارم.که این کاملا غیر طبیعی است. به نظرتون چی کار کنم. خروجی فوم از لنسر با نسبت آب به فوم 30 هم نه زیاد خشکه نه زیاد شل و بنظرم خوبه. فوم هم لیتری 2800 تومن از مشهد می گیرم. امروز حساب کردم یه بشکه 200 لیتری فوم رو با 60 تا میکسر تموم شد! که حالت طبیعی باید این 200 لیتر فوم 100 تا میکسر جواب می داد (البته به گفته فروشنده فوم که می گن هر متر مکعب باید بین 0.8 تا 1.2 لیتر مصرف فوم باشه). ممنون می شم اگه تجربه کار با فوم رو دارین و فوم با مقاومتی می شناسین که خوبه و حجمش نمی شکنه و فومش مقاومت بالا داره با چگالی 250 کیلو سیمان تو هر متر مکعب لطفا بهم یه فروشنده خوب معرفی کنید. خودم احساس می کنم فوم مشکل داره. ممنونم خواهش می کنم اگه راه حلی دارین بدین.

  • پاسخ آقای: محسن غفرانی
    همراه: 09143527389
    ایمیل:mohsenghofrani65@yahoo.com

  • آذرکاوین.



    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 55
    توسط: آقای محمد حسین چیذری
    همراه: 09196085448
    ایمیل: mohammad_7ch@yahoo.com

    سلام، می خواستم بدونم که مواد یا روشی هست که بتوان میزان سیمان در اجرای فوم بتن را کاهش داد. ممنوم میشم که راهنمایی کنید. با تشکر از شما.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، بنده ٥ سال كه در زمينه توليد بلوك سبك clc با كمپاني آلمان آقاي كسلر فعاليت ميكنم، حدود ٦٠ تا مقاله ترجمه كردم. با دانشگاه دفتر ارتباط با صنعت در تعامل ام. خودم مدرس ام، اما متاسفانه و يا خوشبختانه تمام R&D رو صرفا براي شركت و محصولات خودم انجام دادم! وجايي منتشر نكردم بهر حال جواب سوال شما رو من ١٨ ماه طول كشيد تا بجواب رسيدم. بله كاملا وجود داره اونم با يه ماده بسيار ارزان قيمت كه بعنوان ضايعات در صنعت ميباشه و من تا ٣٦ درصد سيمان رو كم كردم.



    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 54 و توسط آقای نجات مازوجی به شماره همراه: 09127159906 و با ایمیل: nejat.mazooji@gmail.com

  • با سلام، در منطقه ای سرد سیر شروع به ساخت بلوک CLC به روش قالبی و سیستم برش دو طرفه نموده ام. زمان گیرش اولیه ام جهت شروع برش بسیار بالاست ( حدود 9 - 10 ساعت). هنگام باز کردن قالب، بتن به قالب می چسپد. دمای هوا بین 0 - 10 درجه در ساعات مختلف شبانه روز متفاوت است. دمای اتاق نگهداری بعد از بتن ریزی حدود 18 درجه است. جهت درزگیری قالب از گریس و از ترکیب روغن سوخته و گازوئیل جهت چرب کردن قالب استفاده می کنم. طرح اختلاط به شرح ذیل است: سیمان: 446 کیلوگرم ماسه: 640 کیلوگرم آب: 175 لیتر فوم: 145 ثانیه. چکار کنم که زمان تخلیه کمتر شود و چسبندگی به قالب نداشته باشم؟


    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 53 و توسط آقای ابوالفضل ندیمی به شماره همراه: 09177744995 و با ایمیل: abolfazlgg@yahoo.com

  • سلام، تو کار فروش فوم بتن هستم. می خواستم تولید بلوک فوم بتن هم راه بندازم. نیاز به راهنمایی دارم از با سابقه ها. مکانم هم بوشهره. ممنون میشم اطلاعات و تجربتون رو داشته باشم.


    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 52 و توسط آقای حسن زاده به شماره همراه: 09151876031 و با ایمیل: a_hasanzadeh67@yahoo.com

  • سلام دوستان، سوالی دارم خدمت عزیزان. دستگاه فوم بتن پرتابل 2 مترمکعبی دارم. متاسفانه به یه مشکل حساس و ریزی خورده که چند ماهی حسابی کلافم کرده! مشکل از این قراره که موقع بارگیری فوم هر 3 ثانیه حدوداً یهویی فشار هوا زیاد می شه برای 2 ثانیه و فوم خالی می یاد! خودم موندم قضیه چیه! لوله ها رو تست کردم همه خالین! 150 هزار تومان هزینه کردم تا یه چرخنده داخل دینام فوم هست عوض کردم ولی نشد! موندم چی کار کنم دیگه! فقط یه نکته رو می گم که شک دارم. اونم اینه که قبلا یه اهرم داشت که به صورت پیچی فشار هوا رو کنترل می کرد که خراب شد و متاسفانه مجبور شدم دستگیره گاز به جاش بزارم که کار می کنه و به نظرم مشکلی نداشته باشه. چون نگاه کردم هوا خوب می یاد بیرون تو مسیر. ممنونم. راستی در مورد محافظت بتن سبک در زمستان هم خواهش می کنم توضیح دهید که چطور کیفیت بتن کم نشه. اگه یه شماره یا کسی که فوم خوب هم می فروشه شمارشو بدین ممنون می شم.

  • پاسخ آقای ایوب شهریاری با شماره همراه و ایمیل:shahriar000@yahoo.com

  • مهمترین و مهمترین و مهمترین عامل جهت کاهش زمان و افزایش راندمان در کل نوع فوم هستش. فومی که افت نکنه و مثلا با یک مخزن 1 متر مکعبی بتوان 10 متر مربع را به ضخامت 10 سانتیمتر پوشش داد. در این صورت شما با یک بار شارژ میکسر البته با سیمان بیشتر شما تقریبا به اندازه 2 میکسر که با فوم نا مرغوب شارژ شده پوشش میدید و هزینه کارگر و زمان کارتان کم میشود. البته با این فوم ها باید سیمان را حداقل 400 کیلوگرم در یک مخزن استفاده کنید. در کل ماجرا مصرف سیمان هم کاهش میابد که به سود کار فرماست.

  • پاسخ آقای وفایی با شماره همراه و ایمیل:

  • سلام، لنسر رو به حالت عمودی و خروجی فوم از سر لنسر به سمت بالا باشد. شیرهای ورودی فوم و هوا را کمتر از سی درجه و به طور آزمون و خطا با هم تست کنید. حتماً فشار هوای کمپروسور در تمام طول بارگیری بالای شش و ترجیحا بیشتر از هفت باشد. موفق باشید.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 51 و توسط امیر عبدی به شماره همراه: 09122017872 و با ایمیل: ie83.abdi@gmail.com

  • سلام، خواهشمند است بنده را در طریقه اختلاط فوم بتن راهنمایی کنید. حجم میکسر 0.7 متر مکعب تحت فشار با حداکثر دور میکسر 500 دور در دقیقه (عمودی)، فوم مصرفی پروتئینه، حجم منبع مخلوط فوم و آب 220 لیتر (6 لیتر فوم در 220 لیتر آب) که در هر بار میکس تقریبا 25 لیتر از مایع فوم و آب استفاده می شود. 4 کیسه سیمان در هر بار میکس، آب مصرفی در هر میکس 200 لیتر. با این مخلوط فوم بتن اجرا شده 5 روز طول می کشد تا خودش را بگیرد و یک لایه 2 میلیمتر نیز فرو می رود ( تقریبا پوک می باشد).


    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 50 و توسط دانیال ثبوتی به شماره همراه: 09111381970 و با ایمیل: lavan.ertebatat@yahoo.com

  • سلام، دستگاه فوم بتنم تازست وقتي با آب كار ميكنه منو پمپ خوبه ولي وقتي مواد ميدم مونوپمپ كم مياره، دليلش چيه؟ اینو بگم که دستگاه تکفازه. وقتی ولومه اینورتر تا آخره نمیچرخه وقتی ولومو کم میکنم حرکت میکنه بعد از اینکه ولومو زیاد میکنم وای میسته. موقعی که مواد داره فقط ولوم باید کم باشه این واسه موقعیه که شیلنگ روی زمینه نه ارتفاع. اگه امکان داره یه شماره بگین تابتونم تلفنی با شما صحبت کنم. خیلی ممنون میشم.
    ممنونم.

    اگر گریپاژ میکنه بخاطر فیت بودن زیاد روتور استاتوره و با چند بار کمک در راه اندازی حل میشه اما اگر میچرخه و مواد رو ارسال نمیکنه ناشی از آزاد بودن بیش از حد روتور استاتوره و باید تعمیر اساسی بشه یعنی استاتور مناسب روتور نیست. همچنین می توانید به سؤال 43 مراجعه کنید.
    با توضیحات تکمیلی که دادید احتمالاً توان دینام پائینه. میشه بگین چه قدرتی داره؟ مونو با کمتر از 7.5 کیلو وات نمیتونه کار کنه. اگه توانش در این حد و یا بالاتره بایستی به تنظیمات اینورتر توجه کنید. این تنظیمات باید بگونه ای باشه که گشتاور افت نکنه. با مهندس برقتون تماس بگیرید.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 49 و توسط آقای قنبری به شماره همراه: 09147173856 و با ایمیل:

  • با سلام و خسته نباشيد، آيا استفاده از روان كننده در طرح اختلاط سي ال سي مجاز است؟ اگر نه دليل علمي آن چيست؟ با تشكر، قنبري.

    بله، استفاده از مواد روان کننده و فوق روان کننده بخوبی می تواند در فوم بتن نیز انجام پذیرد.

  • پاسخ آقای دکتر مرتضی ظریف با شماره همراه: 09155199311 و ایمیل: zarif.gh@gmail.com

  • با سلام و احترام، اصولاً روان کننده ها باعث ایجاد یک فضای باردار در بتن میشوند و همین امر باعث روانی بتن و دورشدن ذرات سیمان از یکدیگر شده و کارایی بتن را بالا میبرند. روان کننده ها در سه نسل تولید شده اند. نسل اول از صمغ درختان ساخته می شوند که کارایی چندانی ندارند. نسل دوم ملامین ها هستند که باعث کاهش مقاومت بتن می شوند. نسل سوم که به ابر روان کننده ها (فوق روان کننده) نیز معروفند کارایی بیشتری دارند. استفاده از روان کننده در فوم بتن اصولاً باعث دور شدن حباب های فوم از یکدیگر شده و باعث افت فوم بتن خواهد شد.

  • پاسخ آقای مهندس یعقوبی با شماره همراه: و ایمیل: jamal.yaghubi@gmail.com

  • با توجه به اینکه فوم های مصرفی در تولید clc از نظر ساختار شیمیایی همان فوق روان کننده هستند (هر دو سورفاکتانت هایی هستند که بر اساس کاهش کشش سطحی عمل می کنند) به نظر می رسد استفاده از فوق روان کننده به همراه فوم باید به گونه ای باشد که در طرح اختلاط وزن فوم مصرفی به عنوان یک فوق روان کننده قوی در نظر گرفته شود. بنده به علت تاثیر منفی شدید مقاومت فشاری توصیه نمی کنم مگر آنکه مقاومت فشاری از طرق دیگر تامین شود.


    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 48 و توسط آقای حسن زاده به شماره همراه: 09151876031 و با ایمیل: a_hasanzadeh67@yahoo.com

  • سلام دوستان، بنده یک دستگاه فوم بتن 2 مترمکعبی دارم. شبیه اینه http://www.c21.ir/AddImages/401183_mo.jpg واسه کفسازی ساختمان ها ازش استفاده می کنم. سوالاتی داشتم خدمت بزرگوارتون. ممنون می شم جواب بدین 1- به نظرتون لازمه فوم رو در زمستان گرم کرد؟ (خودم که فک می کنم تاثیری نداشته باشه! چون فوم با آب قاطی می شه و باز خنک می شه) نظرتون چیه؟ 2- متأسفانه شکست بتن زیاد دارم. حدودا 8 دهم متر مکعب (خروجی حدود 1.2 متر مکعب است). هر راه حلی بگین رو رفتم نشد. فقط یه شکی که دارم اینه که داخل استاتور یه میله خمیده هست که یه لایه استیل روش داره. رو اون یه خط هایی اقتاده! به نظرتون مشکل همینه که بتن می شکنه؟ با چند نوع فوم عوض کردن هم نشد. اون لایه می گن کروم هست و برا لایه کشی مجدد رو همین میله خمیده مبلغ 400 هزار تومن هزینه می گیرن! ممنون می شم راهنمایی کنید 3- زمستان هست. ممنون می شم نکات مهم برا کیفیت بتن رو بگین.

  • پاسخ آقای عادلی با شماره تماس: 08141161759 و ایمیل: az_adeli@ymail.com

  • باسلام، همکار گرامی، حتما موقع تزریق فوم به داخل میکسرتان بازدید فرمائید که فومتان بصورت کف متوسط خمیری باشد نه آبکی. دوم اینکه آب مصرفی تان را مشخص نفرمودید. با تشکر.

  • پاسخ آقای حسن زاده با شماره تماس: 09151876031 و ایمیل: a_hasanzadeh67@yahoo.com

  • آقای عادلی سلام، ممنونم بابت توجهتون. نسبت آب و فوم مجموعا 280 لیتر می شه که شکل بتن خیلی خوبه (210 لیتر آب و 75 لیتر هم فوم و نسبت آب به فوم هم 33 است). گویا لنسر دچار مشکل بود. به خاطر اینکه پوکه هارو با فشار زیاد داخل لنسر قرار داده بودم! دلیل دیگه این بود که داخل دینام فوم و آب که با هم مخلوط می شن یه چرخنده هست اون متاسفانه به خاطر باز کردن زیاد رگلاژ اصلی خودشو از دست داده بود و همین باعث می شد هم فوم بشکنه هم سرعت جریان فوم به هم بخوره! خدا رو شکر با تعویض فعلا مشکلات بر طرف شده. راستی عزیزان لطفا بگن تو زمستان چه نکاتی رو واسه بتن خوب جهت کفسازی باید رعایت کنم!؟ متاسفانه مثل اینکه دمای هوای زیاد مخصوصا سر شبها واسه بتن بده! در ضمن به نظرتون بهتره زمستون از فوم پروتئینه استفاده کنم یا شیمیایی؟ خواهش می کنم دوستان راهنمایی بفرمایند. من خودم الان از پروتئینه استفاده می کنم ولی می خوام شیمیایی استفاده کنم. به خاطر مصرف کمش. نحوه نسبت فوم و آب و بارگیری رو هم ممنون می شم برا بتن کفسازی بگین. بدرود.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 47 و توسط آقای عادلی به شماره همراه: 09141161759 و با ایمیل: az_adeli@ymail.com

  • با سلام و تشکر از زحمات شما، خواهشمند است در خصوص چگونگی عمل آوری بلوک clc توضیحات لازم را مبذول فرمائید. آیا برای خشک کردن به اتوکلاو لازم است یا نه؟

    بهترین روش در عمل آوری بلوک های فوم بتن روش عمل آوری خودبخودی آب بند (Seal Curing) است. در این روش محصول پس از خیس شدن بر روی پالت قرار گرفته و با استفاده از نایلون استریچ، بطور کامل و بدون درز بسته بندی می شود بطوری که امکان تبخیر آب موجود در آن فرآهم نباشد. بدین ترتیب در یک بازه زمانی حداقل 2 هفته ای، مقاومت لازم برای ارسال فرآهم می گردد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 46 و توسط آقای انصاری به شماره همراه: 09166100434 و با ایمیل: r.akhavi@yahoo.com

  • سلام علیکم، از آنجا که بلوکهای هبلکس (بتن گازی) و پرلکس (بتن کفی) زیر مجموعه بتن های سبک سلولی می باشند، با توجه به قیمت بیشتر بلوکهای هبلکس نسبت به بلوکهای پرلکس آیا واقعا آنها دارای مزایای شاخص و مهمی هستند؟ در این صورت آن مزایا چیست؟ (لطفا نظر به اهمیت بالای جواب صحیح و جامع برای بنده، نسبت به ارسال جواب اقدام فرمائید). با تشکر

    ضمن عرض سلام حضور شما، قیمت یک محصول بر اساس هزینه تمام شده و همچنین میزان تقاضا و کشش بازار تعیین می گردد. فرآیند تولید بتن های گازی سرمایه گذاری بالائی داشته و هزینه مواد و فرآیند آن نیز بالا است. از طرف دیگر وجود مجوزهای لازم از نظر سیستم های نظارتی نیز کمک شایانی در جذب مشتری برای آن نموده است.
    در کنار این مطالب تفاوت های قابل ملاحظه ای بین این دو محصول از نظر فنی وجود دارد. بلوک های سبک سلولی گاز بتن (هبلکس) دارای مقاومت فشاری بیشتر، وزن کمتر و جمع شدگی پائین هستند. از طرف دیگر بلوک های سبک فوم بتن (پرلکس) دارای جذب آب پائین (در حد مطلوب)، ضربه پذیری بیشتر، عایق بندی صوتی بهتر هستند. از نظر حرارتی هر دو این محصولات رفتاری بسیار شبیه به هم دارند. بلوک های سبک پرلکس در صورتی که با کیفیت مطلوب و مطابق با استاندارد تولید شده باشند هم از نظر فنی و هم اقتصادی نسبت به گاز بتن ارجح هستند. توجه داریم که مهمترین دلیل مصرف این بلوک ها مربوط به عایق بندی عالی حرارتی و صوتی آنها می باشد.

  • پاسخ آقای شهرکی با شماره همراه و ایمیل: mehd_shahraki@yahoo.com

  • با سلام، بلوک CLC نسبت به AAC دارای مقاومت کمتر، نشست بیشتر و مقاومت کمتر در برابر حرارت و صوت است و پیچ و رولپلاک به راحتی از آن خارج می شود. در ساختمان با دیوار CLC ترکهای متنوع در گوشه بازشو ها و بالای سقف مشاهده می شود.

  • پاسخ آقای اردشیر قلم آراء
    همراه: 09121150454
    ایمیل: ardeshir_ghalamara@yahoo.com

  • دوست گرامی جناب آقای شهرکی، باسلام شناخت از تولیدات فرآورده های بتن های سبک سلولی و مقاسیه آن با اندیشه فنی وعلمی نیاز به مطالعه و بررسی دارد. اگر نتونستیم بخوبی بلوک سبک clc را تولید کنیم و معایب علمی آن را حل کنیم دلیل بر بی کیفیتی رفتاری این بلوک و فراورده های آن نیست. آیا مورد معایب که شما فرمودید این ضعف فنی ما (مکانیکی تولید، شناخت مواد، طرح اختلاط، سیستم تولید، عمل آوری واجراء آن در هنگام نصب) وغیره است. مطمئن هستم بدون شناخت در مورد تولید صنعتی بلوک سبک clc صبحت می فرمایید. امید است بتوانیم موضوع مورد بحث شما را جدی تر دنبال کنیم.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 45 و توسط آقای محمد به شماره همراه: 09398422591 و با ایمیل: mzrb62@yahoo.com

  • درود بر شما، ضمن تشکر بابت بخش پرسش و پاسخ، لطفاً راجع به امتیازات و محدودیت های موقعیت های مکانی مختلف (استان های مختلف) برای راه اندازی خط تولید پرلکس توضیح دهید. بطور مثال وضعیت تولید پرلکس در استان مازندران بخصوص شهرهای ساری، بابل و ... را چگونه ارزیابی می کنید؟

    مشخصات فنی این محصول که مهمترین آن عایق بندی عالی حرارتی و صوتی و سبکی می باشد باعث گردیده است تا استفاده از آن در تمام کشور نسبت به مصالح سنتی دارای مزیت باشد. البته بعضی از استانها به دلایلی شرایط بهتر و بعضی شرایط دشوارتری برای تولید و مصرف آن دارند. بعنوان مثال استفاده از بلوک های لیکا در استان هائی مانند تهران و فارس رواج زیادی دارد. تولید آجرهای سفال در استانهای یزد و اصفهان نیز باعث گردیده است تا استفاده از این محصولات بسهولت نتواند جایگزین گردد. استانهای شمالی کشور شرایط خوبی برای ورود به تولید و ترویج این محصول را دارند.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 44 و توسط آقای امید امیری به شماره همراه: 09119453858 و با ایمیل: amiri44@gmail.com

  • با سلام و تشکر از انجمن clc ایران - سوال بنده این است که به چه روش هایی می توان زمان گیرش فوم بتن را کاهش داد؟ زمان طولانی گیرش باعث تاخیر در زمان برش و افزایش شیفت کاری شده و جابجایی قالب ها زودتر از 8 ساعت جهت انتقال به زیر دستگاه برش باعث ترک خوردگی بتن می شود. همچنین در زمان جمع آوری و تخلیه قالب ها (24 ساعت پس از تولید) نیز بلوک ها هنوز به گیرش مناسب جهت جمع آوری نرسیده است. با سپاس

    عوامل گوناگونی در افزایش سرعت گیرش بتن مؤثرند. نوع (تیپ) سیمان، بلین (نرمی) سیمان، مقدار آب به سیمان و درجه حرارت محیط مهمترین این عوامل هستند. بهترین روشی که شما می توانید بکار ببرید استفاده از آب گرم در طرح اختلاط است. با توجه به اینکه بخشی از حرارت در میکسر تلف می شود چنانچه از آب در دمای 80 درجه استفاده شود بتن ورودی به قالب در دمای حدود 50 درجه خواهد بود که سرعت گیرش بالائی دارد. بدیهی است در زمستان و در هوای سرد ممکن است بتن ورودی به قالب در دمای کمتری باشد و لذا زمان گیرش طولانی تر خواهد بود.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 43 و توسط ناشناس به شماره همراه: 09118203133 و با ایمیل:

  • سلام، دستگاه فوم بتنم تازست. با آب و كف منوپمپ كار ميكنه ولي با دوغ آب سيمان پشت منوپمپ سيمان ميمونه و منوپمپ حركت نميكنه. جرا سيمان پشت منو پمپ ميمونه با اينكه آب هم به مقدار لازم داخل ميكسر هست؟ ممنون

    در شرایطی که مونوپمپ مستهلک شده باشد یعنی روتور و یا استاتور و یا هر دوی آنها ضعیف شده باشند این اتفاق روی می دهد. در این شرایط مونوپمپ با آب بخوبی کار می کند اما قابلیت ارسال و پمپاژ بتن را ندارد. با توجه به توضیحات شما که دستگاه نو است به احتمال زیاد مشکل ذکر شده ناشی از ضعف طراحی از نظر سهولت ورود مواد به داخل مونوپمپ وجود دارد. ممکن است سیمان در ابتدای اختلاط در محل خروجی میکسر تجمع کرده و راه را می بندد. توجه دارید که اصولاً لازم است در ابتدا جهت دوران میکسر بگونه ای انتخاب شود که جهت حرکت پره ها رو به عقب باشد تا امکان تجمع مواد در محل خروجی کاهش یابد.
    اگر منظورتان اینست که مونو گریپاژ می کند یعنی بحالت گیرکرده در می آید در صورتی که قدرت موتور نصب شده کافی باشد (حداقل 7.5 کیلو وات) این می تواند ناشی از نو بودن آن باشد و پس از مقداری کارکرد مشکل حل خواهد شد. به هر حال توضیحات ارائه شده از شما ابهام دارد و بهتر است موضوع را بیشتر وصف کنید.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 42 و توسط آقای وحید به شماره همراه: 09124523905 و با ایمیل: soroush148@yahoo.com

  • با سلام و عرض ادب، بنده بلوک ساخته ام با عیار سیمان 300 و ماسه 300 و فوم مورد استفاده از فوم پروتئینه ایمن تاش اصفهان است. مونوپمپ ندارم و میکس هم بطور کامل انجام میشود اما بلوکی که بدست می آید بلوکی است که حالت پوکی دارد. یعنی اگر با انگشت دست به آن فشار وارد کنیم به راحتی فرو میرود. لطفاً راهنمایی بفرمایید که اشکال از کجاست. یک سوال دیگر اینکه آیا هیچ راهی برای کم کردن جذب آب بلوک در دانسیته پایین مثلا 500 یا کمتر وجود دارد یا نه؟

    عوامل گوناگونی در بروز مشکل فوق تأثیر گذارند که مهمترین آنها به ترتیب شامل چگالی محصول، نوع و عیار سیمان مصرفی، فیلر (ماسه) و همچنین نوع فوم می باشند. با توجه به مقادیر فوق الذکر می بایست چگالی محصول تولیدی شما پس از خروج از قالب در حدود 750 باشد. بررسی نمائید آیا چنین است یا نه. اگر چگالی درست باشد بایستی به موارد دیگر پرداخت و از انتخاب درست آنها اطمینان حاصل نمود.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 41 و توسط شرکت مهندسی ارم آسانبر جنوب به شماره همراه: و با ایمیل:

  • با سلام، با توجه به اینکه روشهای اندازه گیری مقاومت فشاری بصورت استاندارد چه در نمونه مکعبی و چه نمونه استوانه ای برای بتن های با وزن مخصوص معمولی می باشد، آیا همین روش ها برای بتن های سبک (سلولی) نیز مناسب است یا می بایست تغییراتی در روش انجام و یا ارائه نتایج به وجود آورد؟ با تشکر، شرکت مهندسی ارم آسانبر جنوب.

    اندازه گیری مقاومت فشاری بر روی نمونه های مکعبی یا استوانه ای تا حدی نتایج متفاوتی را بدنبال دارد. بعنوان مثال نتایج آزمایشات بر روی مکعب حدود 15 درصد بالاتر از نتایج حاصل از انجام آزمایش بر روی استوانه است. استاندارد های گوناگون نوع و مشخصات نمونه را برای انجام آزمایش تعیین نموده اند. در مورد بتن های سبک لازم است نمونه های مکعبی در ابعاد 10 سانتی متری تهیه و در دستگاه جک با دقت بالا و در سرعت بارگذاری پائین مورد آزمایش قرار گیرد. لازم است صافی سطح و ترازی سطوح مانند بتن های معمولی با دقت کافی بوده و در صورت لزوم ار کپینگ (کلاهک گذاری) با گچ و یا گوگرد استفاده شود. برش بلوک و تهیه نمونه از آن اگرچه دارای منابع خطا است اما در مورد بتن های سبک گازی غیر قابل اجتناب است اما در مورد بتن های سبک کفی بهتر است نمونه از بتن در قالب های آزمایشگاهی ریخته و پس از عمل آوری مورد آزمایش قرار گیرد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 40 و توسط آقای مانی عضدی به شماره همراه: 09125844250 و با ایمیل: mani.azodi@yahoo.com

  • با سلام و خسته نباشید. می خواستم بدونم عیار سیمان در فوم بتن کف چقدر باید باشد؟؟؟

    عیار مطلوب 200 تا 250 می باشد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 39 و توسط ناشناس به شماره همراه: 09118203133

  • سلام. دستگاه فوم بتن تازه ست، منوپمپش موقع حمل فوم بتن واي ميسته. ميشه گفت به علت تازه بودنشه!؟ راه حل چيه ممنون از سايتتون.

    بله، این موضوع می تواند ناشی از فیت بودن بیش از حد در مونوپمپ باشد اما لازم است قدرت لازم برای راه اندازی مونو پمپ نیز لحاظ شده باشد. حداقل این قدرت 7.5 کیلووات در حالت استفاده از گیربکس و 11 کیلو وات در حال استفاده از چرخ تسمه است. بهتر است مقداری ادامه دهید و به احتمال زیاد پس از چند روز بطور کامل رفع خواهد شد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 38 و توسط آقای محمد میمنت به شماره همراه: 09359864617 و با ایمیل: mohammadmaymanat@yahoo.com

  • سلام برای افزایش سرعت دستگاه چه کاری میتوان انجام داد؟ داخل لنسر با چه چیزی باید پر شود؟ مونوپمپ بهتر است یا دستگاههای بادی؟

    1- معمولاً زمان آبگیری یکی از مراحل زمانبر در فرآیند تولید بتن است که می توان با استفاده از مخزن واسط و لیتراژ آب و تخلیه ناگهانی آن در این زمان صرفه جوئی کرد. 2- بهترین ماده برای داخل لنسر پوکه های معدنی (پامیس) در دانه بندی بین 5 تا 7 میلی متر است. 3- ارسال فشاری چنانچه با طراحی مناسب و ایمن انجام گیرد هزینه و مشکلات فنی کمتری نسبت به مونوپمپ دارد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 37 و توسط آقای وحید موحد به شماره همراه: 09124523905 و با ایمیل: soroush148@yahoo.com

  • سلام و عرض ارادت، بنده در قم ساکن هستم. در اینجا بعلت عدم توانایی تولید کننده های قبلی در تولید بلوکهای فوم بتنی مناسب کلا تمایل کارفرماها برای خرید این بلوکها بسیار بسیار کم شده است. آیا راهکار یا پیشنهاد برای این مشکل وجود دارد.

    تولید محصولات نامرغوب و بدون کنترل کیفیت باعث گردیده است تا اعتبار و اطمینان کمی نسبت به این محصولات ایجاد شود. لازمه عبور از این مقطع همبستگی و تلاش گروهی برای ساماندهی و کنترل تولید و همچنین ممانعت از تولید محصولات نامناسب است. تشکیل انجمن آغاز خوبی برای این پروسه و رسیدن به هدف فوق تلقی خواهد شد که با حضور و مشارکت تمامی تولید کنندگان می توان به نتایج مطلوب رسید.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 36 و توسط آقای بابک طالعی به شماره همراه: 09144115955 و با ایمیل: Taleeibabak@gmail.com

  • با سلام: اينجانب بابك طالعي مايل به احداث كارگاه توليد بلوك سي ال سي (بتن كفي) در شهر تبريز مي باشم لذا قبل از اقدام سوالاتي در مورد شرينكيج و يا نحوه چسبيدن گچ به اين نوع بلوك ها داشتم كه در صورت راهنمايي هاي اين انجمن كمكي در تسريع احداث اين كارگاه براي بنده خواهد شد. با تشكر

  • پاسخ آقای اردلان با شماره همراه 09188748875 و ایمیل m.t.ardalan@gmail.com

  • شرینکیج فوم بتن عمده ترین مشکل آن است که هنوز راه حلی برای آن ارائه نشده است. برای دوری جستن ازتبعات آن می توان محصول راپس ازحدود 4 هفته تحویل مشتری داد که نیاز به مساحت انبار زیاد و همچنین سرمایه در گردش فراوان دارد اما نسل جدیدتر بتن های سبک موسوم به naac یابتن گازی غیراتوکلاو باداشتن مقاومت بیشتر، شرینکیج ناچیز، زمان گیرش کمتر و نیز نیاز به فضای سالن و انبار کمتر همچنین سرمایه اولیه و در گردش کمتر، ارجح است. اینجانب تولید کننده این نوع بتن درهمسایگی شما هستم. درصورت تمایل با اینجانب تماس بگیرید. گیرش فوم بتن به گچ درحد قابل قبول است. در صورت استفاده ازگچ گیپتون گیرش کاملتری حاصل می شود.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، من در مراغه ٥ ساله كه توليد ميكنم. تشريف بياريد خوشحال ميشم. گرچه دوستاني در اربيل عراق دارم كه اونا هم ميتونن كمك شما كنن.



    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 35 و توسط آقای حامد وحیدپور به شماره همراه: 09125937499 و با ایمیل: hamvhp@yahoo.com

  • با سلام و عرض خسته نباشید، می خواستم سؤال کنم آیا در تولید بتن سبک از پودر آلومینیوم استفاده می شود یا از آلومین؟ مشخصات پودر مصرفی از نظر شکل و اندازه و خلوص باید چگونه باشه؟ با تشکر فراوان.

    احتمالاً منظور شما استفاده از پودر آلومینیم در تولید بتن های گازی است. اگر چنین باشد بله از پودر آلومینیم خالص در دانه بندی و مورفولوژی (شکل ذرات) خاص استفاده می شود تا بتواند به سرعت وارد واکنش شده و گاز هیدروژن را ایجاد نماید که عامل سبک سازی بتن است.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 34 و توسط ناشناس به شماره همراه: 09183528952 و با ایمیل:

  • سلام. خسته نباشيد. انقباض و انبساط در فوم بتن و بلوك clc وجود داره؟ آيا مشكل ساز است يا نه؟ ممنون.

  • پاسخ آقای دکتر مرتضی ظریف با ایمیل zarif.gh@gmail.com

  • با سلام و احترام، شرینکیج یا همان جمع شدگی چه در بتن های سازه ای و چه در بتن های سبک همیشه وجود دارد که البته نام آن را نمی توان انقباض گذاشت. این پدیده در بتن های کفی به علت وجود هوا بسیار مشهود تر است. در بتن های کفی بین غشاء سیمان هوا وجود دارد که باعث سبکی این بتن ها می شود. چنانچه بتوان زمان گیرش سیمان را به حداقل رساند این پدیده نیز کاهش می بابد. یکی دیگر از عوامل ایجاد جمع شدگی وجود آب غشایی در هسته بلوک است. عیار سیمان، طول عمر بلوک و رطوبت داخلی بلوک از جمله عوامل ایجاد جمع شدگی می باشد. چنانچه عمر بلوک کم باشد و بلوک رطوبت اولیه خود را حفظ کرده باشد و عیار سیمان بتن نیز کم باشد این پدیده می تواند مخرب باشد. برای جلوگیری از این پدیده استفاده از بتن با عیار حداقل 300 کیلوگرم سیمان در متر مکعب، عمل آوری بتن با بخار و یا محیط مرطوب و همچنین خشک کردن بلوک (از بین بردن آب غشایی بتن) قبل از اجرا را می توان پیشنهاد کرد. با آرزوی سلامتی و پیروزی

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 33 و توسط آقای مهندس حسن زاده به شماره همراه: 09151876031 و با ایمیل:a_hasanzadeh67@yahoo.com

  • سلام، خسته نباشید، سؤالی داشتم خدمتتون که خیلی مهمه. علت شکستن بتن در دستگاه میکسر جهت کفسازی ساختمان با بتن سبک چیست؟ منظورم اینه که چه چیزی باعث می شه حجم بتن خروجی با حجم بتن داخل دستگاه یکی نباشه؟ استاتور نو است و فوم هم فوم خوبی استفاده شده است. فوم پروتئینه و لیتری 2000 تومان برامون هزینه داشته و مصرف فوم در هر میکسر 1.5 متر مکعب حدوداً 2.5 لیتر می باشد. دستگاه 3 فاز است: شکل دستگاه تو وبلاگمون: foom-beton.blogfa.com ممنون می شم پاسخ بفرمایید. موفق باشید.

  • پاسخ آقای فرهاد عطائی با شماره همراه: 09143586923 و ایمیل: ataeifarhad@yahoo.com

  • پدیده فوم شکنی حدوداً 20 الی 25 درصد فوم بتن خروجی را کاهش میدهد.

  • پاسخ آقای صائب لطفیان مقدم با شماره همراه: 09151210949 و ایمیل: saeblotfian@gmail.com

  • بطور کلی افت یک امر طبیعی در فوم بتن می باشد که شامل دو نوع «افت حین اجرا» و «افت پس از اجرا» می باشد. الف- افت فوم بتن در حین اجرا: زمان اتفاق افتادن این افت از لحظه اضافه شدن فوم به مخلوط بتن کفی، تا تخلیه آن بر روی سطح می باشد. این افت در اثر حباب شکنی (از بین رفتن حبابهای هوای موجود در بتن کفی) و در نتیجه کاهش حجم فوم بتن، اتفاق می افتد. یکی از عوامل بسیار موثر در حباب شکنی فوم بتن، نوع پمپاژ دستگاه فوم بتن است. در حال حاضر دو نوع سیستم پمپاژ «مونوپمپی» و «تحت فشار» متداول است که در روش ارسال بتن کفی با مونوپمپ، بدلیل ضربات متوالی مونوپمپ به مخلوط فوم بتن، میزان حباب شکنی نسبت به نوع پمپاژ تحت فشار بیشتر است. عوامل مختلف دیگری در حباب شکنی بتن کفی موثرند که از جمله می توان به نوع فوم مصرفی، میزان دور میکسر، مدت زمان اختلاط، تعداد طبقات ساختمان و ... اشاره کرد. ب- افت فوم بتن پس از اجرا: مقدار این افت به عوامل مختلفی از جمله نوع و نسبت سیمان در مخلوط، نسبت آب به سیمان، چگالی فوم بتن، کیفیت و نوع ماده فوم و روش عمل آوری بستگی دارد. بتن کفی در 28 روزگی به نهایت انقباض خود می رسد و پس از آن میزان انقباض ناچیز است. با عمل آوری مناسب در این مدت، انقباض فوم بتن به 0.1 و کمتر محدود می شود. با آرزوی موفقیت، قائم بتن خراسان www.efoambeton.com

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 32 و توسط آقای موسوی به شماره همراه: 09143165752 و با ایمیل:etude_ir@yahoo.com

  • سلام، وقت بخیر، با عرض سپاس و قدردانی مبنی بر راه اندازی این سایت بسیار پرمحتوا من سئوالاتی داشتم که در مقالات و مشخصات سایت چیزی پیدا نکردم. لطفاً صراحتاً جواب بدید برای راه اندازی خط تولید بتن سبک که بیشترین مصرف در زمینه بلوک ساختمانی استفاده می شود کدام خط تولید را شما پیشنهاد می دید؟ 1- AAC و 2- CLC آیا در ایران خط تولید بتن سبک clc راه اندازی شده؟ آدرس خط تولید بتن سبک aac در سایت شما وجود دارد ولی clc آدرسی پیدا نکردم. با تشکر و قدردانی از زحمات شما.

    ممنون از لطف شما، محور فعالیت این انجمن موضوع آموزش و ارتقاء علمی و فنی علاقمندان در زمینه تولید، توزیع و مصرف انواع بتن های سبک سلولی می باشد. علی رغم آنکه از آغاز فعالیت انجمن کمتر از 1 سال گذشته است با افتخار اظهار می شود که کامل ترین مرجع مقالات علمی را بخود اختصاص داده است که بصورت رایگان قابل دانلود است. در مورد سؤال شما:
    در ایران تولید بلوک های سبک سلولی در هر دو روش گاز بتن (AAC) و فوم بتن (CLC) وجود دارد. البته تفکیک فوق از نظر علمی چندان صحیح نیست زیرا اصطلاح CLC برای انواع بتن های سبک سلولی شامل گاز بتن و فوم بتن بوده و نمی توان بتن های سبک گازی را جدا از آن دانست و بهتر است گروه دوم را فوم بتن (FC) نامید. واحد های گاز بتن یا AAC تاکنون در این انجمن عضو نشده اند که امیدواریم بزودی این عضویت صورت گیرد. برای تفکیک بهتر 4 گروه صنفی در زمینه تولید بتن های سبک سلولی ایجاد شده اند که می توانید در بخش اعضای صنفی لیست آنها را مشاهده نمائید. برای کسب اطلاعات کامل تر به بخش مراجع علمی مرجعه فرمائید.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 31 و توسط شرکت مهندسی ارم آسانبر جنوب به شماره همراه: و با ایمیل:m_bezenjani@yahoo.com

  • دبیر محترم انجمن clc، با سلام
    احتراماً - ضمن تشکر از همکاری جنابعالی و همکاران خواهشمند است در موارد ذیل این شرکت را یاری نمایید:
    1- مزایا و معایب استفاده از چسب جهت اتصال بلوک ها به یکدیگر.
    2- مقدار مصرف در هر متر مربع سطح.
    3- قیمت اولیه مصرف در هر متر مربع.
    4- تولید کنندگان چسب.
    با تشکر - شرکت مهندسی ارم آسانبر جنوب

    با عرض سلام و ممنون از لطف شما
    1- استفاده از چسب برای نصب بلوک های گاز بتن مانند هبلکس ضروری است زیرا ملات سیمان از نظر مشخصات انقباضی نمی تواند با آن همخوانی داشته باشد. همچنین جذب آب بالا باعث می گردد تا روانی ملات سیمانی کاهش یافته و اتصال ضعیفی را بدنبال داشته باشد اما در مورد فوم بتن نیازی به استفاده از چسب نیست.
    2- مقدار مصرف چسب در انواع آنها متفاوت است.
    3- قیمت چسب های موجود حدود کیلوئی 700 تومان می باشد.
    4- تولید کنندگان متعددی در این زمینه فعال هستند که یکی از آنها شرکت ژیکاوا به مدیریت آقای مهندس طاهباز با شماره همراه: 09123394061 می باشد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 30 و توسط آقای قنبری به شماره همراه: 09147173856 و با ایمیل:

  • با سلام، آيا در سيستمهاى برش سيمي مي توان دقيقاً پس از برش، قطعات بلوك را با دست جابجا و روي پالت گذاشت؟ اگر آري، بلوك بايستى چه ويژگي فيزيكي و ظاهري داشته باشد؟ با تشكر - قنبري

    خیر، لازم است حداقل 12 ساعت از زمان تولید در تابستان و 24 ساعت در زمستان گذشته باشد.

  • پاسخ آقای دکتر مرتضی ظریف در تاریخ شنبه 92/07/06 ساعت 08:05 با ایمیل zarif.gh@gmail.com

  • با عرض سلام و احترام، درصورتی که شرایط نگهداری از بلوک در حالت اشباع با دمای محیطی 35 درجه سانتی گراد باشد میتوان این زمات را به 8 ساعت تقلیل داد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 29 و توسط آقای محسن خدادوست به شماره همراه: و با ایمیل:

  • با سلام، آیا وارد شدن به کار تولید بلوک های سبک بتنی در حال حاضر می تواند توجیه اقتصادی برای تولید کننده داشته باشد؟ قیمت متوسط بلوک سبک بتنی clc چقدر است؟ آیا قیمت بتن سبک clc قابل مقایسه با آجر می باشد؟ (به غیر از مسائل سبک سازی) تفاوت قیمتی یک متر مربع دیوار آجری با یک متر مربع دیوار بتنی clc چقدر می باشد.

    ورود به تولید در این صنعت از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار است. هنوز بخش زیادی از تقاضای بازار برای این نوع از محصولات در آینده بوجود خواهد آمد. اما در انتخاب نوع تکنولوژی می بایست دقت زیادی بعمل آید. بلوک های CLC از نوع گاز بتن که به AAC مشهورند از نظر استاندارها و تأییدیه های نظارتی وضعیت بهتری دارند اما حجم سرمایه گذاری آنها بالاست. از طرف دیگر تولید بلوک های CLC از نوع فوم بتن (FC) سرمایه گذاری پائین دارد اما از نظر سیستم های نظارتی در مراحل تأیید می باشد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 28 و توسط آقای قنبری به شماره همراه: 09147173856 و با ایمیل:

  • سلام و ضمن احترام، زمان گيرش اوليه در سي ال سي با سيستم برشي چقدر است و به چه عواملي بستگي دارد؟ ضمناً بتن قالب آماده برش سيمي چه ويژگي بايد داشته باشد؟ با تشكر : قنبري

    معمولاً این زمان در حدود 3 ساعت است و به نوع سیمان، عیار و درجه حرارت محیط بستگی دارد. بتن مصرفی ویژگی خاصی ندارد و با بتن تولید در سیستم قالب تفاوتی نخواهد داشت اما استفاده از الیاف پلی آمید و همچنین گرانول های پرمقاومت مانند خرده پوکه های معدنی ناممکن خواهد بود.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 27 و توسط آقای مهدی جعفری به شماره همراه: و با ایمیل:

  • با سلام و احترام
    در خصوص راه اندازی و اجرای فوم بتن سئوالاتی داشتم:
    1- دستگاه فوم بتن دارای چه مشخصه هائی باشد تا کارائی بهتر و راندمان بهتری از لحاظ کمی و کیفی داشته باشد؟
    2- طرح اختلاط در اجرای فوم بتن کف (آب، سیمان، ترکیب شیمیائی یا گیاهی فوم بتن) به چه صورت است؟
    3- بهترین ماده و ترکیب جهت ساخت فوم همراه با نام تجاری آن چیست؟
    4- عیار مصرفی سیمان در اجرای فوم بتن و جلوگیری از فوم شکنی؟
    5- کیورینگ فوم بتن بعد از اجرا در فصل گرم و سرد؟
    6- نقش مواد مضاف و نوع آنها در فوم بتن؟
    7- آیا برای اجرا و ورود به این کار نیاز به اخذ مجوز و استاندارد خاصی است؟
    با تشکر

    پاسخ شما

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 26 و توسط آقای مجید مرادمند به شماره همراه: 09158104046 و با ایمیل:

  • اینجانب مایل به دریافت اطلاعاتی در زمینه تاییدیه مبحث 19 برای فوم بتن می باشم با تشکر

    بر اساس آخرین جلسه انجمن با کمیته مصالح استانداری و با حضور نماینده شهرداری مقرر گردید تأییدیه مبحث 19 با داشتن مدارک: 1- پروانه استاندارد 14504 از اداره استاندارد 2- داشتن شیت آزمایشگاهی آنالیز حرارتی محصول تولیدی 3- گواهی عضویت در انجمن کفایت نماید. در اینصورت محدودیت های فروش برای ساختمانهای گروه ج و د شامل 6 سقف و زیربنای 2000 متر رفع خواهد شد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 25 و توسط آقای قنبری به شماره همراه: 09147173856 و با ایمیل:

  • سلام، ضمن تشكر، آيا در خط توليد با سيستم برش سيمي الزاما بايد از پر كننده - مثلا ماسه - در حد ميكروني استفاده كرد ؟ قنبري

    نه لزوماً اما استفاده از دانه های نسبتاً درشت با مقاومت بالا مانند نرمه های پوکه های معدنی و یا الیاف های پلی آمید باعث ایجاد مشکل در سیستم برش شده و گاهاً ادامه کار را غیرممکن می سازد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 24 و توسط آقای حامد همراه به شماره همراه: 09113350250 و با ایمیل hmd_hamrah@yahoo.com

  • سلام، چند سوال در خصوص بلوک های clc داشتم 1- چه الزامی به گرفتن مقاومت 25 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع وجود دارد در حالیکه در دیوارهای غیر باربر هیچگاه تنش بالاتر از 1 به بلوک ها وارد نمی شود؟ 2- چه الزامی به اضافه کردن ماسه و افزایش وزن مخصوص تا 700 وجود دارد در حالیکه می توان بلوک با وزن مخصوص 400 بدون اضافه کردن ماسه تولید کرد؟ خودم به شخصه در یک مدل سازی با استفاده از بلوک های clc با وزن مخصوص 400 و کف سازی با فوم بتن تا 30% کاهش هزینه های سازه را برآورد کردم. چرا باید وزن بلوکها رو با ماسه افزایش داد؟

    حداقل مقاومت در استاندارد 14504 برای بلوک های سبک فوم بتن بصورت منفرد 15 و میانگین 3 بلوک 20 کیلوگرم بر سانتی متر مربع بیان شده است. توجه نمائید که این معیار بر اساس نیازهای فنی گوناگون از جمله پایداری فیزیکی، مقاومت به ضربه، امکان نصب تجهیزات و . . . تعیین شده است. در مورد سؤال دوم باید گفت که رسیدن به مقاومت های ذکر شده بدون اضافه کردن ماسه و تولید در محدوده چگالی 700 میسر نیست.

  • پاسخ آقای دکتر مرتضی ظریف با ایمیل zarif.gh@gmail.com

  • با عرض سلام و ادب، اصولاً تدوین استانداردها و تعیین محدوده مقاومتی برای محصولات مختلف خیلی بالاتر از حد نیاز اجرایی و عملی می باشد. علت اصلی آن نیز در نظر گرفتن پارامترهای مختلف در طول عمر محصول است. در نظر گرفتن مقاومت یک کیلو گرم بر سانتی متر مربع برای بتن سبک یعنی مقاومت ترک خوردگی نزدیک به صفر و معنای آن این است که بلوک در حین جابجایی توسط کارگر در اثر وزن خودش خرد خواهد شد. از طرفی ممکن است بلوک و یا هر محصول دیگری در طول عمر خود یک بار تحت اثر بارگذاری خاصی این تنش را تجربه کند. مثلاً در زلزله های کوچک و ضربه های در حین اجرا. نکته قابل تأمل دیگر این است که تنش یک کیلو گرم بر سانتی متر مربع یک تنش استاتیکی است در صورتی که هر سازه ای در طول عمر خود قطعاً تنش های دینامیکی را نیز تجربه خواهد کرد. از طرفی ممکن است مقداری از مقاومت هر مصالح ای در اثر شرایط جوی مختلف کاسته شود. پس تنش ارائه شده در استاندارد عددی منطقی به نطر می رسد. در خصوص قسمت دوم سؤال جنابعالی باید عرض کنم که سیمان یک چسب صنعتی و ساختمانی می باشد که هم قیمت زیادی دارد و هم به تنهایی بهره وری خوبی ندارد. وظیفه سیمان در بتن تشکیل ماتریس سیمان در پیرامون ریز دانه ها و درشت دانه ها در بتن است. استفاده بیش از حد و به تنهایی سیمان در بتن باعث افت و اصطلاحاً شرینکیج بتن می شود. لذا استفاده از فیلر ها در هر بتنی برای کسب مقاومت بالاتر الزامی می باشد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 23 و توسط آقای قنبری به شماره همراه: 09147173856 و با ایمیل:

  • با سلام، آيا ميشود بجاي ماسه از سبكدانه پوكه معدني يا ساير پر كننده ها در سي ال سي استفاده كرد؟ اگر نه دليل آن چيست؟

    استفاده از سبکدانه ها در طرح اختلاط بتن کفی امکانپذیر است و توصیه می شود زیرا در اینصورت مزایای متعددی را نیز با خود خواهد داشت. کاهش ترک های موئی ناشی از جمع شدگی، افزایش مقاومت فشاری، آب بندی قالبها و جلوگیری از نشت بتن ازجمله مهمترین مزایای استفاده از سبکدانه می باشد. مهمترین محدودیت های آن در کنار آنالیز اقتصادی، تفاوت چگالی و امکان شناوری و یا ته نشینی و همچنین کاهش روانی و اسلامپ بتن کفی می باشد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 22 و توسط آقای ابوالقاسم فاطری از شرکت سبک آشیان گستر البرز به شماره همراه: 09112132053 و با ایمیل info@saga.co.ir

  • سلام - همکاران گرامی برای تسریع در گیرش قالب آیا تاکنون تجربه ای در استفاده از گچ در بتون سبک دارند؟ اگر بلی تأثیر آن در مقاومت فشاری و جمع شدگی چقدر است؟

  • پاسخ آقای دکتر مرتضی ظریف با ایمیل zarif.gh@gmail.com

  • گچ از جمله مصالح ساختمانی است که زمان گیرش آن بسیار پایین است. استفاده از گچ باعث چسبندگی بتن به ماشین آلات و سخت شدن آن در بازه تولید روزانه می شود. از طرفی مقاومت گچ در برابر آب چندان خوب نیست و بتن را در برابر آب آسیب پذیر می کند. برای تسریع در فرآیند گیرش بهتر است بجای گچ از فیلرهای معدنی رسوبی مانند پودر سنگ های آهکی استفاده شود.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 21 و توسط آقای رضا یزدان نژاد به شماره همراه: 09154116022 و با ایمیل reza.yazdannejad@yahoo.com

  • باسلام 1- آیا می شود پودر خاک سنگ را در تولید بلوک سبک جایگزین ماسه کرد؟ 2- در تولید بلوک سبک می شود از سیسلیس استفاده کرد؟

  • پاسخ آقای مجید گنجوئی با شماره همراه 09133418100 و با ایمیل kermanperelex@yahoo.com

  • با سلام خدمت آقای یزدان نژاد، در مورد سوال اول بله میشود به جای ماسه استفاده کرد اتفاقاً به دلیل سبک بودن و شناوری خاک سنگ هم مقاومت بالاتری و هم بلوک یک دست و قشنگتری به شما میدهد. البته هر خاک سنگی این ویژگی رو ندارد. خاک سنگهایی که آهکی باشند و در هنگام تماس با آب دارای چسبندگی شبه به ژل داشته باشند دارای این ویژگی هستند. تنها مشکل استفاده از خاک سنگ ترک های مویی بر سطح بلوک است. بلوکهای تولید شده با خاک سنگ دارای دو فازی بسیار کمی هستند.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 20 و توسط آقای بابک عطاری به شماره همراه: 09124791754 و با ایمیل babak.attari@gmail.com

  • با سلام و عرض ادب، ما در طرح اختلاط تولید آزمایشی خود از کف ساز پروتئینی ایرانی استفاده می کنیم. چگالی فوم را نیز اندازه می گیریم تا طبق دستور العمل سازنده آن باشد. اما پس از خروج بلوک از قالب افزایش چشمگیر چگالی برای آن اتفاق می افتد. علت چه می تواند باشد؟ سپاس گزارم عطاری.


  • پاسخ آقای پوریا با ایمیل russell_radical@vatanmail.ir

  • زمانی که حباب ها پس از خروج بتن از میکسر یا حتی درون قالبها میشکنند ما عملا با 3 مشکل مواجه میشویم. 1- حجم بلوک تولید شده کمتر از حجم میکسر میگردد. مثلا از یک میکسر با 2 متر مکعب گنجایش ممکن است تنها 1/3 متر مکعب قالب بلوک پر شود. 2 - بتن داخل قالب افت کرده و اندازه بلوک کاهش میابد. 3 - چگالی بلوک بالا رفته و بلوک سنگین میشود و به لحاظ سنگینی و افزایش بار مرده ساختمان مورد تایید ناظر قرار نمیگیرد. البته در این شرایط به لحاظ تراکم جامدات در بلوک طبیعتا مقاومت و سختی بیشتری نسبت به بلوک سبکتر و استاندارد ایجاد خواهد شد اما چون وظیفه باربری در ساختمان برای این بلوک تعریف نشده این مقاومت کمکی به کیفیت نخواهد کرد. مقاومت را میتوانید در بلوک سبک با استفاده از میکروسیلیس به دست آورید. مشکل شما نوع فوم هست و ثبات حباب و انعطاف کف. اگر در تهران موفق به تهیه فوم مرغوبتر نشدید مکاتبه بفرمایید.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 19 و توسط آقای اردشیر قلم آراء به شماره همراه: 09121150454 و با ایمیل ardeshir_ghalamara@yahoo.com

  • با سلام، سؤالاتی در مورد تکنولوژی های روز تولید بتن سبک هست که مهمترین آن تغییرات در میکسر می باشد. همه موارد به نسبت آب به سیمان توجه خاص دارند و از دستگاههای کاهنده آب استفاده می نمایند. این دستگاه ها روانی مناسبی را بدون اضافه کردن فوق روان کننده ها به بتن می دهند. اینجانب تغییراتی در سیستم داده ام که درصد آب به سیمان را کم و فوم در هنگام تخلیه به ملات اضافه و کیفیت عالی بدست می آید. تولید بصورت مستمر صورت میگیرد و چگالی بلوک ها یکسان است و بعضی موارد دیگر. آیا همکاران دیگر با نظر من موافقند و یا در این زمینه تجربه ای دارند؟ شرکت سبک سازان گیلان سنگ.

  • پاسخ آقای دکتر مرتضی ظریف با ایمیل zarif.gh@gmail.com

  • با عرض سلام و ادب، برای شروع و پایان فرایند هیدراسیون سیمان نیاز به 25 درصد وزنی سیمان آب می باشد. در عمل این کار امکان پذبر نمی باشد چرا که اولاً ماشین آلات قادر به کار در چنین شرایطی نیستنند دوماً سیمان با این مقدار آب بصورت گلوله در آمده و نمی تواند با فیلرها ترکیب شود. فلسفه استفاده از روان کننده ها و فوق روان کننده ها ایجاد یک مکان با بار الکتریکی منفی است تا روانی مناسب به بتن داده شود و ذرات جامد از هم دور شوند. ایجاد این فضا هم بوسیله افزاینده امکان پذیر است هم بوسیله قطعات مکانیکی. عیب اصلی در این روش ناپایداری فوم می باشد که باعث افزایش مصرف فوم و غیر اقتصادی شدن طرح می باشد. شرایط مطلوب اختلاط آب + فوم + افزودنی ها باید بررسی و نحوه اختلاط بدست آید.
    اصولاً هرچقدر از نسبت آب به سیمان کمتری استفاده شود بهتر است. وجود آب بالا در فوم بتن باعث کاهش مقاومت و جمع شدگی بتن می شود. نسبت آب به سیمان 0.4 برای این بتن حد مطلوب می باشد که بنا بر نیاز ممکن است این مقدار بیشتر شود.

  • پاسخ آقای اردشیر قلم آراء با شماره همراه 09121150454 و با ایمیل ardeshir_ghalamara@yahoo.com

  • با سلام به جناب آقای دکتر مرتضی ظریف، احتراما اینجانب با تلاش فراوان در سالهای متوالی و با مشاوره گرفتن ازمهندسین با تجربه در ساخت ماشین آلات و تجهیزات حرفه ای و صنعتی و با تولید بلوک سبک و اجرای آن در پروژه ها به تجربه فراوان دست پیدا کردم. اکنون به تمام مشکلات بلوک سبک بتن کفی و حتی بلوک های مشابه مثل تولید بلوک سیمانی با پودر آلمینیوم بدون اتوکلاو و سایر بلوک سبک اشنا هستم. برای رفع معایب ابتدا باید صنعتی فکر کرد نه کارگاهی، از ساخت ماشین آلات بی کیفیت جلوگیری کرد. دقیقا و شاید بیشتر دستگاه مربوط به تولید که مخلوط آب، سیمان، ماسه و فوم و یا سایر افزودنی که به غلط در میکسر مخلوط شده احتمالا فکر میکنیم که با کیفیت در حال تولید هستیم و هر بار باید این پروسه را طی کنیم. بقول معروف (بج بج) تولید نمایم. بعدا بفکر سیمان که مواد اصلی است و بعنوان چسب که باید آنرا عمل بیاوریم و از 100% توان سیمان مخلوط با آب جهت ایجاد برای اختلاط مصالح پر کننده تا در خود جذب نماید. متاسفانه عمده مشکل مربوط به بلوک از اینجا شروع میشود. احتمالا مصرف مواد پر کننده مانند ماسه از نظر کیفیت و دانه بندی و نوع ماسه که آنهم رعایت نمیشود. باید بفکر فوم باشیم که با پاروی آهنی به جانش می افتیم تا مخلوط شود و در واقع کف را تبدیل به آب اضافه و در نهایت از فوم بیشتری استفاده میشود و مضراتی دیگری که دارد و سایر موارد که باید رعایت شود مثل دمای میحط، دمای آب، آنالیز موا د مصرفی شامل سیمان، آب و ماسه. نوع فوم، کیفیت فوم و سایر آفزودنی ها و نوع قالب و با رعایت تمامی این موارد آماده برای عمل آوری بلوک تولیدی در مورد روان کننده ها و فوق روان کننده ها مطمئن باشید اگر یک فایده داشته چند برابر در مورد بتن کفی اشکال و ضرر دارد. مطمئن هستم در مورد نیروی کار و قالب های بی کیفیت در بازار و انالیز قیمت تمام شده تولید بر حسب متر مکعب و سایر موارد باید بیشتر صبحت کرد. سیستم تولید مستمر به رفع کلیه اشکلات که در بالا ذکر شده فایق آمده زیرا از نیروی کار کمتر، سرعت بالای تولید، کیفیت تولید، کاهش هزینه تولید و سایر موارد پیشگام است. کیفیت اتفاقی نیست. به امید موفقیت بیشتر درتولید بتن سبک clc

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 18 و توسط آقای ارمان محلی از استان گلستان به شماره همراه: 09119614316

  • با سلام، براي چرب كاري قالب هاي فاق و زبانه دار خود از تركيب 20 ليتر روغن سوخته و 100 ليتر گازوئيل استفاده ميكنم ولي باز هم چسبندگي بوجود آمده و كنج هاي داخل كنده مي شود. ايراد از چيست؟

    چنانچه مقدار روغن سوخته به 50 لیتر افزایش یابد و در صورتیکه بخوبی سطح قالب را پوشش دهد ترکیب روغن قالب مورد نظر شما تا حدی مطلوب است و جوابگوی نیاز می باشد اما در صورتیکه از روغن قالب مخصوص استفاده شود نتایج بهتری بدست خواهد آمد. در این ارتباط شرکت های گوناگون از جمله شرکت فابیر از تهران و آراتا از مشهد این روغن قالب های مخصوص را ارائه نموده اند.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، چسبندگي بتن به قالب دو راه بيشتر نداره ١- جنس قالب آهني نباشه ٢- از سيستم اسپري مخلوط روغن و آب بهره بگيريد. براي ساخت اين اسپري لطفا تماس بگيريد تا بيشتر شما رو راهنمايي كنم و در ضمن قالب ها رو بعد از تزريق كف به بتن اسپري كنيد نه زودتر.



    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 17 و توسط آقای ارمان محلی از استان گلستان به شماره همراه: 09119614316

  • باسلام، سیستم دستگاه بنده منو پمپ 80 و مخزن 1/5 متر مکعبی می باشد و طرح اختلاط هم 350 سیمان، 100 پودر سنگ و 50 ماسه است و پس از خشک شدن کیفیت مناسبی دارد اما مشکلی که دارم اینست که گاهی دستگاه بین 55 تا 60 قالب و گاهی بین 40 تا 45 قالب پر می کند. علت از چیست و راه حل چیست؟ همچنین آیا استفاده از الیاف مشکی را توصیه می نمایید؟ با تشکر مهندس محلی از استان گلستان.

    جواب شما.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 16 و توسط آقای زردادی از قشم

  • با سلام خدمت مسئولین انجمن، ما از طرح اختلاط برای دو متر مکعب شامل: 700 سیمان، 500 ماسه، 450 آب و فوم (8 لیتر فوم + 300 لیتر آب که یک مخزن فوم را پر می کند و هر مخزن 5 میکسر را پر می کند) استفاده می کنیم اما بلوک ها بعد از خشک شدن شل بوده بگونه ای که اگر با انگشت بر روی آنها فشار دهید جای انگشت باقی می ماند. ضمناً با آب 300 و 350 لیتر هم آزمایش شد که نتیجه: مخلوط نشدن سیمان، ماسه و آب با هم و افت داخل قالب بود. ترتیب اضافه کردن: آب + سیمان + ماسه + فوم. مکان تولید: جنوب کشور و هوای گرم. سیستم تولید: برشی. لطفاً معایب و علت پایین بودن مقاومت فشاری را ذکر نمایید. با تقدیم احترام: امیر زردادی.


  • پاسخ آقای مهندس آذرپور با ایمیل sales@saga.co.ir و همراه: 09356253132

  • با سلام خدمت دوست عزیز. فورمول اختلاط شما زیاد بد نیست فقط ماسه یه مقدار زیاده که باعث پوک شدن بلوک بعد از خشک شدن میشه. خشک نشدن بلوک به نوع فوم خیلی وابستست. سعی کن از فوم پروتئینه استفاده کنی و لنسر فومسازو طوری تنظیم کنی که مثل بستنی فوم غلیظ وارد میکسر بکنه نه فوم آبکی که باعث ازدیاد آب در میکسر و کم شدن پایداری فوم و نشست در قالب خواهد شد. نکته دیگر اینکه هرچه با تغییر در تراکم لنسرها بتونی فوم کمتر با همان پایداری وارد یک بچ بکنی بلوک با مقاومت فشاری بالاتری خواهی داشت.


  • پاسخ آقای امین با ایمیل amin_tec@yahoo.com و همراه: 09123704984

  • من با سیمان کم (200 کیلو در 1 متر مکعب) و مخزن فوم 10 لیتر در 300 لیتر آب و بدون ماسه در زمان 1 روزه فوم بتن خشک می گیرم. 09123704983


  • پاسخ آقای پوریا با ایمیل russell_radical@vatanmail.ir

  • شما باید حجم میکسر و حجم بلوک تولید شده توسط میکسر خودت رو در نظر بگیری. گاهی اوقات به لحاظ عدم افت فوم این حجم ها به هم نزدیک می شوند در نتیجه شما تعداد بلوک بیشتر اما سبک تر و با مقاومت کمتر دارید. بعضی از دوستان بتن با مقاومت خوب بدست میارن که این مقاومت در حقیقت حاصل افت بتن و افزایش دانسیته بلوک و تفاوت زیاد بین حجم مخزن و حجم بلوک به دست آمده از اون مخزن هست. چنانچه فوم با ثبات داشته باشید باید کل جامد اضافه شده به میکسر اعم از سیمان، پودر سنگ یا ماسه رو افزایش بدی تا به مقاومت مورد نظر برسید یا از فوم نا مرغوب استفاده کنید تا با افت فوم، بلوک شما سخت تر شود. وقتی که 350 کیلو سیمان در مخزن یک متر مکعب می ریزید اما به علت افت حجم بلوک شما مثلا 0.750 متر مکعب شده در حقیقت در بلوک شما 30% سیمان بیشتر شده. اما اگر افت حجم در کار نباشد 30% سیمان کمتر دارید در بلوکتون که مقاومت بلوک پایین تر از حالتی هست که شما افت حجم داشتید.

  • پاسخ آقای دکتر مرتضی ظریف با ایمیل zarif.gh@gmail.com

  • با سلام و عرض ادب، بنده نیز با این پدیده در دیوارهای بلوک سفال مواجه شده ام. این مساله مختص بلوک های CLC نمی باشد. البته مقاومت کم بعضی از بلوک ها شاید این مشکل را تشدید کند. بعد از بررسی افتادن کابینت MDF توسط اینجانب ملاحظه شد که نصاب پیچ های اولیه را در ناحیه میانی و پایینی (از مرکز کابینت در ارتفاع) قرار داده است.این مساله باعث میشود که طول بازوی کوپل نیر کم شده و نیروی وارد بر پیچ ها به حداکثر برسد که در نتیجه باعت در آمدن پیچ ها و افتادن لوازم خواهد شد. جهت حل این مشکل پیشنهاد می شود ابتدا پیچها در لبه فوقانی لوازم نصب شود چرا که ناحیه بالایی در کشش و ناحیه پایینی در فشار است. کشش را پیچ تحمل می کند و فشار را دیوار. سپس بقیه پیچها نصب شوند. البته قبلاً هم عرض کردم مقاومت پایین بلوک های CLC هم می تواند دلیل این اتفاق باشد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 15 و توسط ناشناس به شماره همراه: 09367416377

  • با سلام، نقل از يكي از دوستان مهندس عمران عنوان داشتند كه ديوارهاي با بلوك clc مقاومت زيادي نسبت به نصب تجهيزان روي ديوار ندارند و امكان فرو ريختن آنها وجود دارد. لطفا توضيح بفرماييد.

    ضمن عرض سلام، چنانچه از محصول با مشخصات استاندارد استفاده شود چنین مشکلی بوجود نخواهد آمد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 14 و توسط آقای مهدی علی اکبری mahdi.aliakbari@yahoo.com

  • با سلام، من تولید کننده بلوک سبک هستم. درصد اختلاط بتن من برای 1 متر مکعب به قرار زیر است: 300 سیمان، 150 ماسه بادی، 150 آب مستقیم، 60 آب داخل فوم ژنراتور، 1 فوم
    مشکل اینست که مواد بعد از اختلاط حجم 1 متر مکعب قالب را پر نمی کنه و فقط 0.66 متر مکعب را پر میکنه. سؤالم اینه که آیا می توانم میزان آب را افزایش بدهم؟ با تشکر

    اگر ابتدا 1 متر مکعب بتن ایجاد می شود و در مرحله ارسال حجم آن کاهش می یابد پدیده فوم شکنی روی داده است. مهمترین عوامل مؤثر در این پدیده نوع فوم، روانی فوم و سیستم ارسال بتن می باشد. چنانچه بتن در ابتدا حجمی کمتر از این دارد لازم است فوم تا رسیدن به حجم مورد نظر اضافه شود. البته مقدار ماسه موجود در طرح اختلاط فوق نامناسب و لازم است 250 الی 300 کیلو گرم در نظر گرفته شود.

  • پاسخ آقای: ارژنگ اميرمالك
    همراه: 09144210927
    ایمیل:Hero_azg@yahoo.com

  • سلام، ماسه شما 150 ليتر بايد باشه.



    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 13 و توسط آقای منصور شمس - تولید کننده فوم بتن mansourshams123@yahoo.com

  • با سلام، من مي خواهم توليد بتن هاي سبك را انجام دهم و در حال حاضر مشكل من اين است كه زماني كه من در يك قالب بتن مي ريزم (با طرح اختلاطي كه خودم انتخاب كرده ام) پس از اينكه بعد از 24 ساعت آن را از قالب خارج مي كنم تا كامل خشك شود مشاهده ميكنم كه تايل را كه روي يك سطح صاف مي گذارم لق ميزند مثل زماني كه دو كاشي درجه 3 را روي هم مي گذاريم و لق ميزند و به اصطلاح ما به آن مي گوييم تايل ما داراي پيچيدگي و يا تابيدگي مي باشد لذا خواهشمندام راه جلوگيري از پيچيدگي تايل را برايم عنوان فرماييد.

    منظور شما از تولید تایل بخوبی روشن نیست. همچنین نوع و فرم قالبی که شما با آن کار می کنید نیز اهمیت زیادی دارد. اصولاً اعوجاج و پیچیدگی یا تاب برداشتن در تولید محصولات بتنی چندان رایج نیست زیرا مانند صنایع کاشی پخت صورت نمی گیرد و تنش های حرارتی بوجود نمی آید. در صورتی که توضیحات بیشتری راجع به ابعاد محصول و نوع قالب ارائه شود می توان به بررسی مشکل پرداخت.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 12 و توسط آقای محمد مکفی به شماره همراه: 09155136939

  • مشكلات استفاده از بلوك سبك clc كه اداره استاندارد آن را تاييد نمي كند چيست و راه حل آن چه مي باشد؟‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

    در شهریور ماه 91 استاندارد ملی بلوک های سبک CLC با شماره 504 14 تدوین و ارائه گردیده است و چنانچه واحد های تولیدی بتوانند الزامات فنی آن را پاس کنند پروانه استاندارد به آنها تعلق خواهد گرفت. بسیاری از واحد های تولیدی نسبت به تشکیل پرونده اقدام نموده اند که امیدواریم بزودی بتوانند موفق به اخذ پروانه گردند. البته بعضی از آیتم های این استاندارد از قبیل میزان حداکثر جذب آب مجاز و یا جمع شدگی ناشی از خشک شدن سخت گیرانه و غیر عالمانه است.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 11 و توسط ناشناس به شماره همراه: 09119614316

  • آیا حتماً لازم است در میکسر فوم بتن از دو عدد هلیس استفاده شود؟

    استفاده از دو عدد هلیس در میکسر فوم بتن برای کاهش بار محوری (Axial Load) و همچنین افزایش سرعت اختلاط خواهد بود و امکان استفاده از میکسر با یک عدد هلیس نیز وجود دارد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 10 و توسط ناشناس

  • ویژگیهای ماشین آلات تولید فوم بتن چیست و آیا می توان با دستگاه پرتابل هم بلوک CLC تولید کرد؟

    1- به دلیل نو بودن این صنعت از تکنولوژی های گوناگونی برای تولید بتن و بلوک استفاده می شود که هر یک دارای مزایا و محدودیت های خاص خود می باشد اما آنچه مهم است اینست که اختلاط کامل، کمترین آسیب به فوم در مرحله اختلاط و ارسال بتن و همچنین دقت بالا در توزین و تنظیم طرح اختلاط از ضروریات اجتناب ناپذیر می باشد. در کنار این الزامات فنی لازم است قرارداد خرید ماشین آلات شما با مجموعه ای باشد که از کیفیت، تعهد زمانی و پشتیبانی خوبی برخوردار باشد. برای آگاهی از این شرایط می بایست به رزومه کاری آن شرکت مراجعه و از مشتریان قبلی استعلام نمائید.
    2- از دستگاه پرتابل می توان برای تولید بلوک هم استفاده نمود اما به دلایل گوناگون از جمله عدم امکان اخذ استاندارد و همچنین قیمت تمام شده بالا و ظرفیت پائین توصیه نمی شود.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 9 و توسط آقای مسعود آخوندی

  • شرایط تولید داخلی برای بتن های کفی و واحد ها و ظرفیت تولید آنها و بازار فروش چگونه است؟

    استفاده از بتن کفی بصورت صنعتی کمتر از 20 سال است که رواج یافته و لذا هنوز بسیاری از پتانسیل های این بتن ناشناخته باقی مانده است. این صنعت در ایران نیز بویژه در چند سال اخیر رشد چشمگیری داشته است. این توسعه در بعضی از شهرهای کشور از جمله در مشهد بسیار بیشتر بوده است. بهر حال در شرایط تولید فعلی نبود تأییدیه های نظارتی از طرف مراکزی مانند مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن و همچنین سازمان استاندارد لطمات شدیدی بر توسعه این فناوری وارد آورده است. آمار چندان مستدلی برای تولید وجود ندارد اما شواهد حاکی از آن است که تقریباً روزانه 1000 متر مکعب بلوک در خراسان و شاید در همین حدود در کشور تولید داشته باشیم. تولید فوم بتن در کف ریزی تا حدی بالاتر و احتمالاً بالغ بر 5000 متر مکعب در کشور خواهد بود که ظرفیت اغلب واحد ها در حدود 50 متر مکعب در روز است.
    نیاز بازار به این محصول بسیار بیش از حجم تولید فعلی می باشد و در صورت عدم جلوگیری از مصرف توسط سیستم های نظارتی چشم اندار عالی برای بازار وجود دارد اما موضوع قوانین نظارتی قابل پیش بینی نیست.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 8 و توسط ناشناس 09189477704

  • مناسب ترین ماسه برای ساخت بتن سبک کفی چیست؟

    ماسه بخش مهمی در طرح اختلاط بتن های سبک کفی است که می بایست با دقت لازم انتخاب گردد. پیچیدگی رفتار فیزیکی و رئولوژیکی این بتن ها در کنار عوامل اقتصادی باعث گردیده است تا انتخاب ماسه مناسب بدشواری صورت گیرد. آنچه مسلم است اینست که از مهمترین مشکلات بتن های سبک سلولی مقاومت پائین، جمع شدگی بالا و ترک های موئی است که با درشت تر شدن دانه بندی ماسه این مشکلات بنحو مؤثری کاهش می یابد اما همزمان پدیده های شناوری کف (Flotation) و رسوب مصالح (Precipitation) شدت خواهد یافت. بنابر این انتخاب ماسه و دانه بندی آن در ارتباط تنگاتنگ با چگالی هدف و میزان عیار و مقدار فیلر و . . . می باشد. در یک نگاه کلی:
    1- سیلیس (SiO2) بالا در بتن های سبک کفی مانند بتن های معمولی اثر مثبتی بر خواص خواهد داشت.
    2- در چگالی های مربوط به تولید بلوک (در حدود 700) دانه بندی ماسه کمتر از 2 میلی متر و حداکثر 20 درصد کمتر از 0.2 میلی متر توصیه می شود.
    3- استفاده از دانه بندی بالاتر برای بتن های با چگالی بیشتر صورت می گیرد بنحوی که برای بتن های با چگالی 1200 می توان از ماسه های با دانه بندی تا 5 میلی متر نیز استفاده نمود.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 7 و توسط آقای مهندس حاجي آبادي، گروه توليدي نوين بتن

  • 1- آيا می توان يك تعريف علمي براي فوم بتن خوب و بد داشت؟
    2- فوم بتني كه با فوم شيميايي تولید مي شود چه تفاوتهايي و شباهتهايي با فو م بتني كه با فوم پروتينه تولید مي شود دارد؟

    1- تاکنون بصورت روشن چنین تعریفی در منابع ارائه نشده است زیرا بخشی از این تفکیک بر مبنای محل کاربرد و نوع استفاده از محصول است.
    2- اصولاً تفاوت قابل ملاحظه ای بین این 2 نوع فوم بتن وجود ندارد. در مجموع کف تولیدی توسط فوم های شیمیائی نمی تواند به اندازه فوم های پروتئینه خشک و سبک شود که اثر منفی بر عملکرد آنها نداشته و گاهاً باعث پایداری بیشتر آن نیز می گردد. البته با توجه به مشخصات فیزیکی و شیمیائی هر یک از فوم های مصرفی تفاوت هائی از نظر میزان شکست فوم، رسوب مصالح، شناوری کف، افت یا ارتقاء مقاومت فشاری و . . . خواهیم داشت.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • کد سؤال: 6 و توسط شرکت بتن سبک مهیلا یزد
    ارزان ترین و بهترین روش برای کاهش میزان جذب آب در بلوک CLC چیست؟ آیا می توان از مکمل هایی نظیر استأرات کلسیم، آمونیم، بوتیل و یا کلرور های محلول استفاده کرد؟ اگر چنین باشد درصد لازم چقدر است؟ آیا می توان از روغن های نفتی و یا روغن سوخته در ترکیب بتن برای کم کردن جذب آب استفاده کرد؟ با چه درصدی؟

  • همکاران گرامی چنانچه پاسخ مناسبی در جواب به این سؤال دارند جهت درج به ایمیل انجمن ارسال نمایند.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • معیار خشک بودن یا آبکی بودن فوم خروجی از فوم ژنراتور چیست؟
  • برای این منظور لازم است چگالی فوم خروجی از لانس در محدوده 80 - 70 بر حسب kg/m3 باشد. استفاده از فوم خشک تر از این (در چگالی کمتر) باعث تشدید فوم شکنی و افت حجمی بتن خیس خواهد شد. چگالی های بالاتر فوم منجر به ورود بیشتر آب به مخلوط و مشکلات بعدی می گردد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • بهترین چگالی برای تولید بلوک چیست؟
  • برای حفظ خواص دیگر لازم است مقدار چگالی در حالت خشک (Dry Density) در محدوده 750 - 700 بر حسب kg/m3 باشد. بطور میانگین در اثر تبدیل بتن خیس به بتن خشک حداکثر 100 واحد افت چگالی خواهیم داشت لذا لازم است مقدار چگالی بتن خیس (Wet Density) در محدوده 850 - 800 بر حسب kg/m3 تنظیم شده باشد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • مناسب ترین عیار سیمان برای تولید بلوک کدام است؟
  • اگرچه میزان عیار به نوع سیمان بستگی دارد اما در یک حالت کلی می توان گفت بهترین مقدار عیار سیمان 350 - 300 بر حسب kg/m3 می باشد. عیار پائین تر منجر به کاهش مشخصات مکانیکی مانند مقاومت فشاری و خمشی و عیار بالاتر ضمن افزایش هزینه تمام شده باعث افزایش میزان جمع شدگی ناشی از خشک شدن و تشدید ترک های موئی خواهد شد. توصیه می شود در فصل زمستان از حد بالائی و در فصل تابستان از حد پائینی عیار استفاده شود.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • بهترین مقدار ماسه مصرفی در طرح اختلاط چیست؟
  • میزان ماسه مصرفی در فوم بتن نسبت به مقدار سیمان ارزیابی می شود. به این منظور از کمیتی به نام نسبت ماسه به سیمان (S/C, Sand to Cement Ratio) استفاده می شود. با توجه به چگالی ماسه های مصرفی میزان این نسبت بطور تقریب 0.7 می باشد. بر این اساس چنانچه از عیار 350 استفاده کنیم مقدار ماسه در حدود 250 کیلو گرم به ازای هر متر مکعب بتن خواهد بود. در تولید بلوک این نسبت تا 1 قابل افزایش است.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»



  • مقدار آب مصرفی در تولید فوم بتن چقدر است؟
  • میزان آب مصرفی در تولید فوم بتن مانند بتن های معمولی با کمیتی به نام نسبت آب به سیمان (W/C, Water to Cement Ratio) ارزیابی می شود. تنها تفاوت در این است که میزان آب ورودی به فوم بتن در 2 مرحله یکی بطور مستقیم و دیگری از طریق فوم وارد میکسر می شود. بطور تقریب نسبت آب به سیمان در مرحله اول حدود 0.5 و آب ورودی ناشی از فوم در مرحله دوم در حدود 0.2 و کل نسبت آب به سیمان در حدود 0.7 خواهد بود. توصیه می شود این نسبت در محدوده 0.7 - 0.65 باشد.

    «ارسال پاسخ شما به این پرسش»